Бургазлии се включиха с идеи за благоустрояването в района на ул. "Оборище" (Снимки)

Бургазлии се включиха с идеи за благоустрояването в района на ул.

Десетки граждани се включиха в общественото обсъждане за предстоящото обновяване на зеленото пространство на ул. „Оборище“ до паркинга на ул. „Гурко“.

Те дадоха своите предложения как мястото да стане по –добро за живеене, като описаха идеите си в специални анкетни карти.

В общественото обсъждане може да се включи всеки, независимо в кой район на града живее. За тази цел е организиран информационен пункт, който се намира непосредствено до Домашния социален патронаж.

Инициативата продължава и утре.

Онлайн анкета за цялостното развитие на зелената система в Бургас може да попълните на адрес: https://forms.gle/D1pjB76bssjevK8V8

или като сканирате баркода.

Община Бургас извършва проучването в рамките на проект GoGreenRoutes.

Галерия
Свързани статии
Инфраструктурните проекти приоритет в новия бюджет Монтират модерни USB-пейки в Бургас (Снимки) Млади бургазлии с идея за терена под стария кожен диспансер (Снимки) Андрей Рунчев: Възможно е Северният обход да заработи частично още в края на това лято Айтос обновява спортната инфраструктура (Снимки) Нов паркинг облекчава трафика в "Изгрев", строят и зона за отдих (Снимки) Представиха нов стратегически суперпроект в Созопол (Снимки) Градинката около блок в "Изгрев" придобива "европейски" вид, правят и паркинг Асансьори ще заработят на няколко бургаски подлеза (Снимки) Напредва изграждането на Северния обход на Бургас, вижте откъде ще минава трасето (снимки)
Тагове
инфраструктура оборище идеи
Коментари

Още от последните новини