Арестуваха мъжа нападал жени в центъра на Бургас

Арестуваха мъжа нападал жени в центъра на Бургас - E-Burgas.com

Полицията е арестувала 31-годишен мъж за нападение над жени в центъра на Бургас. Доказателствата срещу него са показания на нападнатите. очевидци и кадри от охранителните камери в центъра на града. Видеото показва какбез основателна причина задържаният рита няколко жени в главата. 

Една от потърпевшите е Стела Късева, която е служител в общината. Тя обясни, че мъжът я е нападнал без повод. "Бях в обедна почивка и се разхождах с приятелка. Много се уплаших, опитах се по някакъв начин да се защитя. Абсолютно никой не реагира", каза още Късева, цитирана от БГНЕС. 

По думите й мъжът е обиждал и деца по улицата. "Беше неадекватен, явно има някакъв пробпем, но не е това начинът да се реши". казва тя. 

Той е нападнал и друга жена, но се намесили трима младежи, които й поглогнали. Две момичета са заявили, че същият мъж ги е ппюел и обиждал. 

Община Бургас призоват всички потърпевши и свидетели да се обадят на 112, за да разберат как могат да помогнат за осъждането на извършителя. От полицията съобщиха, че мъжът е задържан за 24 часа. Поискано е той да бъде преведен в Центъра за психично здраве за установяване на психичното му състояние. 

Свързани статии
Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление Десетина души нахлуха в болница, за да се саморазправят с лекар Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена Мъж напада жени без причина в центъра на Бургас (Видео) Борисов: Разкараха ме като панаирджийска мечка, треперих да не ми подхвърлят нещо Бойко Борисов е призован на разпит от прокуратурата Рашков: ГЕРБ имат информатори в МВР, материалите в прокуратурата за тях потъват 99 въпроса към Бойко Рашков на парламентарния контрол Любен Дилов-син: Опитват се да отклонят вниманието от цените на горивата, тока и олиото
Тагове
побой бой
Коментари

Още от последните новини