Арестуваха мъжа нападал жени в центъра на Бургас

Арестуваха мъжа нападал жени в центъра на Бургас - E-Burgas.com

Полицията е арестувала 31-годишен мъж за нападение над жени в центъра на Бургас. Доказателствата срещу него са показания на нападнатите. очевидци и кадри от охранителните камери в центъра на града. Видеото показва какбез основателна причина задържаният рита няколко жени в главата. 

Една от потърпевшите е Стела Късева, която е служител в общината. Тя обясни, че мъжът я е нападнал без повод. "Бях в обедна почивка и се разхождах с приятелка. Много се уплаших, опитах се по някакъв начин да се защитя. Абсолютно никой не реагира", каза още Късева, цитирана от БГНЕС. 

По думите й мъжът е обиждал и деца по улицата. "Беше неадекватен, явно има някакъв пробпем, но не е това начинът да се реши". казва тя. 

Той е нападнал и друга жена, но се намесили трима младежи, които й поглогнали. Две момичета са заявили, че същият мъж ги е ппюел и обиждал. 

Община Бургас призоват всички потърпевши и свидетели да се обадят на 112, за да разберат как могат да помогнат за осъждането на извършителя. От полицията съобщиха, че мъжът е задържан за 24 часа. Поискано е той да бъде преведен в Центъра за психично здраве за установяване на психичното му състояние. 

Свързани статии
Прокурорският син от Перник и Семерджиев се сбиха в затвора Пребиха спешен медик пред дома му във Враца Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Грозни сцени на плажа в Слънчев бряг: Спасители и летовници се млатиха Осъдиха Бойко Борисов да плати 5000 лева за клевета Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Борисов: Такова чудовищно обедняване никога не е имало Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление
Тагове
побой бой
Коментари

Още от последните новини

Бургас
Арестуваха мъжа нападал жени в центъра на Бургас - E-Burgas.com

Никулден е!