Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител

Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител - E-Burgas.com

Пореден случай на агресия между ученици, показа репортаж на NOVA. Деветокласнички от Професионалната гимназия по икономика „Д-р Иван Богоров” във Варна се сбиха в клас в присъствието на учител. Техен връстник е заснел случилото се с телефона си. На кадрите се вижда как двете момичета започват да се карат, а след това едното от тях нанася серия от удари в областта на главата на своята съученичка. Тя от своя страна си е извадила медицинско свидетелство за лека телесна повреда.

„Двете са искали да седнат на едно и също място и са се скарали. Информирали сме родителите. Те бяха извикани на следващия ден. Семействата им искаха да изясним ситуацията и момичетата да се извинят една на друга. До дни ще открием процедура по налагане на санкции на децата. До този момент те са били приятелки. Не сме имали проблеми с тях”, каза в ефира на „Здравей, България” зам.-директорът на учебното заведение Ирена Михова.

С момичетата ще работи училищен психолог.

Свързани статии
Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки)Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученициБургаски ученици представиха пиеса на китайски език Прокурорският син от Перник и Семерджиев се сбиха в затвораПребиха спешен медик пред дома му във Враца "A hug for all" - Бургаски ученици участваха в обучителен проект в Атина (Снимки)В Обзор борят учлищната агресия с интерактивни игри и дискусии Последен присъствен в бургаските училища, въведен е строг контрол на входа60 отличници от ПМГ получиха награди от общинатаСтуденти и ученици от Бургас участваха в Световната седмица на предприемачеството
Тагове
ученици агресия бой
Коментари

Още от последните новини