Аманда и Марая от бургаския зоопарк, навършиха една година, вижте трогателната им история

Аманда и Марая от бургаския зоопарк, навършиха една година, вижте трогателната им история - E-Burgas.com
Първият рожден ден на полярните вълчета бе отбелязан със специална торта

Полярните вълци Аманда и Марая днес навършиха 1 годинка. Рожденият им ден беше тържествено отпразнуван със специална торта от месо и подаръци с вкусни изненади.

Историята на вълците е необикновена. При раждането малките губят майка си и се налага да бъдат ръчно отгледани от стопаните на Зоопарк Бургас. След много безсънни нощи и хранене през два часа с мляко в биберон, вълчетата пораснаха силни и здрави.

Те са изключително нежни, всеотдайни и дружелюбни. Отвръщат на грижите с много любов и поглед, изпълнен с благодарност и доверие. Аманда и Марая са гордостта и емблемата на зоопарка.

Елеонора Дъбова

Галерия
Свързани статии
Посетителите на Зоопарк Бургас ще видят уникална колекция от яйца (Снимки) Бебе антилопа от рядък вид се роди в Зоопарк Бургас (Снимки) Емилия Тончева: Айтоският зоопарк може да се превърне в биопарк, уникален у нас Бургаският зоопарк ще работи без прекъсване до края на годината За щраусите ему Гергана, Елена и Виктор от Зоопарк Бургас, настъпи австралийското лято Нови обитатели пристигнаха в бургаския зоопарк (Снимки) Вълци нападат добитък в странджанските села Зоопарк Бургас приютява четири пеликана, които не могат да оцелеят в природата Рядък шанс! Едно от най-редките и ценни животни в света радва бургазлии Синеокото конче в Зоопарк Бургас ще носи името на българска царица
Тагове
зоопарк вълци бургас зоо
Коментари

Още от последните новини