Аманда и Марая от бургаския зоопарк, навършиха една година, вижте трогателната им история

Аманда и Марая от бургаския зоопарк, навършиха една година, вижте трогателната им история - E-Burgas.com
Първият рожден ден на полярните вълчета бе отбелязан със специална торта

Полярните вълци Аманда и Марая днес навършиха 1 годинка. Рожденият им ден беше тържествено отпразнуван със специална торта от месо и подаръци с вкусни изненади.

Историята на вълците е необикновена. При раждането малките губят майка си и се налага да бъдат ръчно отгледани от стопаните на Зоопарк Бургас. След много безсънни нощи и хранене през два часа с мляко в биберон, вълчетата пораснаха силни и здрави.

Те са изключително нежни, всеотдайни и дружелюбни. Отвръщат на грижите с много любов и поглед, изпълнен с благодарност и доверие. Аманда и Марая са гордостта и емблемата на зоопарка.

Елеонора Дъбова

Галерия
Свързани статии
Рядък шанс! Едно от най-редките и ценни животни в света радва бургазлии Синеокото конче в Зоопарк Бургас ще носи името на българска царица Заедно избираме име на синеокото конче в Зоопарк Бургас (анкета) Ново бебе се роди в Зоопарк Бургас (Снимки) Синеока красавица пристигна в Зоопарк Бургас, заедно ще ѝ изберем име Единствените свещени ибиси у нас живеят в Зоопарк Бургас (Снимки) Семейството на Зоопарк Бургас се увеличи с над 30 бебета (Снимки) Зоопарк Бургас с шоу програма и безплатен вход за всички деца на 1 юни Четири палави козлета се родиха в Зоопарк Бургас на Цветница  Зоопарк Бургас става по-цветен и красив с 80 ароматни липи
Тагове
зоопарк вълци бургас зоо
Коментари

Още от последните новини