Дядо Коледа раздаде подаръци на животните в Зоопарка в Бургас

Дядо Коледа раздаде подаръци на животните в Зоопарка в Бургас - E-Burgas.com

Дядо Коледа пристигна днес в зоопарка в Бургас, за да зарадва обитателите и да им раздаде подаръци.

"Тук има 65 вида животни, всички са много красиви и много послушни, затова ще получат подаръци", заяви в ефира на NOVA Дядо Коледа. 

Първи на белобрадия старец се зарадваха полярните вълци, които са и единствените в България, а след това лакомства получиха и лемурите. 

Най-малките посетители на зоопарка днес също ще имат възможност да получат подаръци и да се снимат за спомен с дядо Коледа. 

Свързани статии
Зоопарк Бургас със специална празнична програма до Коледа В Зоопарк Бургас пристигнаха нови екзотични животни (Снимки) Малки каракалчета събират погледите на посетителите в Зоопарк Бургас (снимки) Бургаските Цезар и Клеопатра си имат три каракалчета (Снимки) Посетителите на Зоопарк Бургас ще видят уникална колекция от яйца (Снимки) Бебе антилопа от рядък вид се роди в Зоопарк Бургас (Снимки) Емилия Тончева: Айтоският зоопарк може да се превърне в биопарк, уникален у нас Бургаският зоопарк ще работи без прекъсване до края на годината За щраусите ему Гергана, Елена и Виктор от Зоопарк Бургас, настъпи австралийското лято Нови обитатели пристигнаха в бургаския зоопарк (Снимки)
Тагове
зоопарк
Коментари