Надхитрете пролетната умора със Spa изживявания в Spa club "6th Sense"

Надхитрете пролетната умора със Spa изживявания в Spa club

Слънцето грее, все по-топло е, денят става по-дълъг,природата се събужда!Уви, не  всеки може да се наслади на хубавото време и свежестта,а причината за това е пролетната умора. Вероятно сте изпитвали това неприятно чувство – постоянна умора, сънливост ,липса на апетит и енергия, чувствате се без тонус, усмивката Ви е изчезнала.  Затова ще Ви предложим няколко SPA въздействия за това как да се справите с това състояние.

Здравословно хранене и много вода 

Засилената консумация на сезонните плодове и зеленчуци, съчетано с пиенето на много вода, определено събуждат и освежават тялото ни. Зареждаме се с витамини, минерали, течности и енергия. Приемът на Витамин С е препоръчителен. 

Спорт и йога практики

Студът отмина и вече нямате извинение. Обувайте маратонките и отивайте в парка при първия удобен случай. Това е най-сигурният път към свежест и добро настроение, прогонвайки мързела от себе си. Метаболизмът ще се активизира, ще подобрите настроението и формата си и лесно ще се настроите на лятна вълна. Излагането на слънчевите лъчи влияе положително на настроението и активизира тялото.

Душ" Виши"

Това е релаксираща водна процедура,която напомня топъл летен дъжд 
Основни лечебни фактори на душ Виши са: механически и температурни. Налягането,което оказва тези струйки е слабо, но разбивайки се в повърхността на кожата, те образуват зони на повишена йонизация, подпомагайки обмяна на кислород. Различните програми на тази хидротерапия ще Ви дадат възможност да акцентирате върху желаното от Вас място на тялото, където да постигнете най-голям ефект. Този танц на водата има детоксикиращо, отслабващо и подмладяващо действие и ще Ви накара да се почувствате тонизирани и освежени.

Перлена вана със соли от дъб и хвойна

Вашето тяло заслужава малко глезене, а перлената вана е това, от което има нужда, за да се възстанови след дълъг и напрегнат ден. Енергичните водни струи на перлената вана облекчават болките в мускулите, масажират тялото и премахват напрежението във врата, раменете и гърба в комбинация със соли от хвойна и дъб има успокояващо и релаксиращо действие 

Ароматерапия

Ароматерапевтичния масаж се използват различни уникални съчетания от етерични масла. Приготвя се индивидуална смес за масаж, по време на който съставките навлизат през кожата и въздействат едновременно на няколко нива в целия организъм.
 
Спа център"6 th SENSE" през месец април Ви предлага 

СПА ПАКЕТ "ЗДРАВЕ ОТ ПРИРОДАТА"
 

Коментари

Още от последните новини