Зов за помощ! Бургазлията Иван Авджиев се нуждае от средства за лечение

Зов за помощ! Бургазлията Иван Авджиев се нуждае от средства за лечение - E-Burgas.com

Бургазлията Иван Авджиев страда от онкологично заболяване. След успешно премахнат тумор на мозъка и множество изследвания в турска специализирана клиника, се установи, че основата на заболяването е рак на белия дроб. Продължава лечението на мозъка докато се стабилизира, но са назначени химиотерапия и лъчетерапия, които са скъпи медикаментозни манипулации, а семейството на Иван Авджиев не разполага с необходимите средства.

Затова е открита дарителска сметка с титуляр Иван Авджиев, на която всеки може да дари средства.

((CECBBGSF)) 

IBANBG66CECB979010G3267000

Семейството на Иван благодари на всички, които са помогнали до този момент и се надява на подкрепа, за да продължи неговото лечение.

За контакти: тел.: 0888 428 898 – Станислава Авджиева.

Свързани статии
Невероятен концерт на 28 декември събира средства в подкрепа на Георги Панайотов Зов за помощ! Продължава кампанията за Петя от Поморие, има спешна нужда от подкрепа Успешно трансплантираха стволови клетки на Марти от Бургас в Мексико, но има още процедури Да помогнем на Юлия! Майка не две деца има нужда от подкрепа в битката с тежка диагноза Продължава кампанията за Петя от Поморие – жената има спешна нужда от подкрепа Майка от Поморие има нужда от помощ за лечение Организират благотворителен концерт в подкрепа на малкия Илиян в Черноморец Зов за помощ: 17-годишният Марти събира средства за лечение с рядък вид тумор Добрата новина! Събраха парите за лечението на малкия Виктор от Бургас Малкият Виктор от Бургас се нуждае спешно от средства за лечение
Тагове
зов за помощ
Коментари

Още от последните новини