Продължава кампанията за Петя от Поморие – жената има спешна нужда от подкрепа

Продължава кампанията за Петя от Поморие – жената има спешна нужда от подкрепа - E-Burgas.com

Продължава кампанията в помощ на Петя Димитрова от Поморие. Тя е млада майка, която от няколко години се бори с тежка болест. След кратък период на подобрение, изследванията показват, че Петя има метастази в черния дроб и коремната област, а поради ниския си имунитет, жената е застигната и от вирус, който допълнително влошава състоянието ѝ.

При инициирането на дарителската сметка в края на месец май беше събрана сумата от 4000 лв, но тя е крайно недостатъчна, за да се осигури адекватно лечение. В момента Петя е настанена в бургаска болница, където днес ѝ беше поставен уретерален стент. След това предстои повторното ѝ подлагане на химиотерапия в Истанбул. За целта обаче вече са необходими средства близо 9000 евро. Сумата е непосилна за близките и те отново се обръщат за помощ към всеки, който има възможност да отдели мъничко от бюджета си.

Синът на Петя се казва Боби и през септември предстои да постъпи в първи клас. Нека дадем възможност на Боби да посрещне този важен за всяко дете ден заедно с МАМА.

Дарителска сметка: BG70FINV91501317383996
BIC: FINVBGSF
Банка: Първа инвестиционна банка АД
Титуляр: Петя Димитрова Димитрова

Свързани статии
Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече Невероятен концерт на 28 декември събира средства в подкрепа на Георги Панайотов Зов за помощ! Продължава кампанията за Петя от Поморие, има спешна нужда от подкрепа Поморие си има вицесветовни шампиони по спортни танци Община Поморие получи „зелен сертификат“ за своя екоинициатива
Тагове
зов за помощ поморие
Коментари

Още от последните новини