Продължава кампанията за Петя от Поморие – жената има спешна нужда от подкрепа

Продължава кампанията за Петя от Поморие – жената има спешна нужда от подкрепа - E-Burgas.com

Продължава кампанията в помощ на Петя Димитрова от Поморие. Тя е млада майка, която от няколко години се бори с тежка болест. След кратък период на подобрение, изследванията показват, че Петя има метастази в черния дроб и коремната област, а поради ниския си имунитет, жената е застигната и от вирус, който допълнително влошава състоянието ѝ.

При инициирането на дарителската сметка в края на месец май беше събрана сумата от 4000 лв, но тя е крайно недостатъчна, за да се осигури адекватно лечение. В момента Петя е настанена в бургаска болница, където днес ѝ беше поставен уретерален стент. След това предстои повторното ѝ подлагане на химиотерапия в Истанбул. За целта обаче вече са необходими средства близо 9000 евро. Сумата е непосилна за близките и те отново се обръщат за помощ към всеки, който има възможност да отдели мъничко от бюджета си.

Синът на Петя се казва Боби и през септември предстои да постъпи в първи клас. Нека дадем възможност на Боби да посрещне този важен за всяко дете ден заедно с МАМА.

Дарителска сметка: BG70FINV91501317383996
BIC: FINVBGSF
Банка: Първа инвестиционна банка АД
Титуляр: Петя Димитрова Димитрова

Свързани статии
Лекари подадоха сигнал срещу МБАЛ-Поморие, държавата не откри нарушения И Поморие ще се бори срещу шоковото поскъпване на водата Модернизират пристанището в Поморие за над 390 хил. лева Има ли справедлив и ефективен контрол на паркирането в Поморие? Боеприпас изплува на плажа между Поморие и Ахелой Кметът на Поморие: Възмутени сме от безобразията на ВиК-Бургас В Поморие организират безплатни дерматологични прегледи Поморие домакин на среща на директорите на Центровете за личностно развитие В Поморие ударно полагат маркировка и през уикенда Бележит творец предизвика фурор на изложбата си в Поморие (Снимки)
Тагове
зов за помощ поморие
Коментари

Още от последните новини