Майка от Поморие има нужда от помощ за лечение

Майка от Поморие има нужда от помощ за лечение - E-Burgas.com

Петя Димитрова е млада майка от Поморие, която от няколко години се бори с тежка болест. Веднъж вече Петя се среща със страшната диагноза, но успява да се вдигне на крака, с помощта и финансова подкрепа от добри хора.

За съжаление лошата новина, че има метастази в черния дроб и коремната област, отново връхлита Петя и семейството ѝ. Предстои повторното ѝ подлагане на химиотерапия в Истанбул. За целта обаче са необходими средства – 8700 евро. Сумата е непосилна за близките и те се обръщат за помощ към всеки, който има възможност да отдели мъничко от бюджета си.

Синът на Петя се казва Боби и през септември предстои да постъпи в първи клас. Нека дадем възможност на Боби да посрещне този важен за всяко дете ден заедно с МАМА.

Дарителска сметка: BG70FINV91501317383996
BIC: FINVBGSF
Банка: Първа инвестиционна банка АД
Титуляр:Петя Димитрова Димитрова

В Общински съвет – Поморие също ще бъде внесена докладна записка за отпускане на финансова помощ за лечение.

Галерия
Свързани статии
Невероятен концерт на 28 декември събира средства в подкрепа на Георги Панайотов Зов за помощ! Продължава кампанията за Петя от Поморие, има спешна нужда от подкрепа Успешно трансплантираха стволови клетки на Марти от Бургас в Мексико, но има още процедури Да помогнем на Юлия! Майка не две деца има нужда от подкрепа в битката с тежка диагноза Зов за помощ! Бургазлията Иван Авджиев се нуждае от средства за лечение Продължава кампанията за Петя от Поморие – жената има спешна нужда от подкрепа Организират благотворителен концерт в подкрепа на малкия Илиян в Черноморец Зов за помощ: 17-годишният Марти събира средства за лечение с рядък вид тумор Добрата новина! Събраха парите за лечението на малкия Виктор от Бургас Малкият Виктор от Бургас се нуждае спешно от средства за лечение
Тагове
зов за помощ
Коментари

Още от последните новини