Зов за помощ! Продължава кампанията за Петя от Поморие, има спешна нужда от подкрепа

Зов за помощ! Продължава кампанията за Петя от Поморие, има спешна нужда от подкрепа - E-Burgas.com

Продължава кампанията в помощ на Петя Димитрова от Поморие. Тя е млада майка, която от няколко години се бори с тежка болест. След кратък период на подобрение, изследванията показват, че Петя има метастази в черния дроб и коремната област, а поради ниския си имунитет, жената е застигната и от вирус, който допълнително влошава състоянието ѝ.

При инициирането на дарителската сметка в края на месец май беше събрана сумата от 4000 лв, но тя е крайно недостатъчна, за да се осигури адекватно лечение. В момента Петя е настанена в бургаска болница и отново ѝ се прилага терапия с учестено вливане на живителни лекарства. Не е ясно колко дълго ще продължат вливките, но семейството на младата жена се надява на чудо и на повече човешка подкрепа, защото сумата, необходима за лечение, е непосилна за близките на Петя. Момченцето ѝ Боби е първокласник и всеки ден се моли за мама, с надеждата, че ще посрещнат най-светлите празници заедно.

Нека всеки, който има възможност да отдели поне мъничко от бюджета си, за да помогне на семейството в този труден момент.

Дарителска сметка: BG70FINV91501317383996

BIC: FINVBGSF

Банка: Първа инвестиционна банка АД

Титуляр: Петя Димитрова Димитрова

Свързани статии
Невероятен концерт на 28 декември събира средства в подкрепа на Георги Панайотов Успешно трансплантираха стволови клетки на Марти от Бургас в Мексико, но има още процедури Да помогнем на Юлия! Майка не две деца има нужда от подкрепа в битката с тежка диагноза Зов за помощ! Бургазлията Иван Авджиев се нуждае от средства за лечение Продължава кампанията за Петя от Поморие – жената има спешна нужда от подкрепа Майка от Поморие има нужда от помощ за лечение Организират благотворителен концерт в подкрепа на малкия Илиян в Черноморец Зов за помощ: 17-годишният Марти събира средства за лечение с рядък вид тумор Добрата новина! Събраха парите за лечението на малкия Виктор от Бургас Малкият Виктор от Бургас се нуждае спешно от средства за лечение
Тагове
зов за помощ
Коментари

Още от последните новини