Да помогнем на Юлия! Майка не две деца има нужда от подкрепа в битката с тежка диагноза

Да помогнем на Юлия! Майка не две деца има нужда от подкрепа в битката с тежка диагноза - E-Burgas.com

Бургазлийката Юлия Николова има нужда от подкрепа в битката с най-коварната болест. 37-годишната съпруга и майка на две дечица е тежката диагноза рак на матката - CARCINOMA PLANOCELULLARE CERATODES COLLI UTERI TNM.

След година и половина неуспешно лечение в България, а след това и в Германия, лъч надежда дават от болница Koc University Hospital в Турция. От там е предложено лечение посредством имунотерапия. Лечението излиза много по-скъпо от предвиденото, терапиите се провеждат на всеки 21 дни, а хоспитализацията е около 1500 евро на ден. За сега са предвидени 12 имуно и химиотерапии, всяка струваща по 6000 евро. Необходимата сума е около 200 хил. лв., които са непосилни за семейството и близките на Юлия.

Вече има изкарани 2 курса имунотерапия, като месец след тях й е направена компютърна томография, от която е установено, че туморът не е нараснал и няма нови разсейки. На 8 декември предстои трета имунотерапия. Това дава още по-голяма надежда за Юлия, че се върви в правилната посока и лечението е адекватно .

Състоянието и не позволява да ходи само на вливки, тъй като е постоянно на системи и я хранят венозно. Налага се вливането и на силни антибиотици по 3 пъти на ден ,тъй- като развива инфекции, също така й преливат по 1 банка кръв на седмица.

Тъй като лечението е непосилно за семейството, всеки, който има възможност да помогне на Юлия да живее може да го направи тук 

 

Свързани статии
Невероятен концерт на 28 декември събира средства в подкрепа на Георги Панайотов Зов за помощ! Продължава кампанията за Петя от Поморие, има спешна нужда от подкрепа Успешно трансплантираха стволови клетки на Марти от Бургас в Мексико, но има още процедури Зов за помощ! Бургазлията Иван Авджиев се нуждае от средства за лечение Продължава кампанията за Петя от Поморие – жената има спешна нужда от подкрепа Майка от Поморие има нужда от помощ за лечение Организират благотворителен концерт в подкрепа на малкия Илиян в Черноморец Зов за помощ: 17-годишният Марти събира средства за лечение с рядък вид тумор Добрата новина! Събраха парите за лечението на малкия Виктор от Бургас Малкият Виктор от Бургас се нуждае спешно от средства за лечение
Тагове
зов за помощ
Коментари

Още от последните новини