Успешно трансплантираха стволови клетки на Марти от Бургас в Мексико, но има още процедури

Успешно трансплантираха стволови клетки на Марти от Бургас в Мексико, но има още процедури - E-Burgas.com

По препоръка на лекаря следващата процедура трябва да се проведе  след 4-6 месеца

9-годишният Мартен Владев от Бургас вече е с успешно трансплантирани стволови клетки в Мексико, съобщиха неговите родители. За неговото лечение обаче са необходими още процедури, следващата, от които е след 4-6 месеца. Затова семейството има нужда от финансова подкрепа.

Припомняме, че Марти страда от аутизъм и не може да говори. Най-общо състоянието му е свързано с късно пpoгoвapянe и нepaзбиpaeмo гoвopeнe, ĸoeтo се cъпpoвoждa oт двигaтeлни тpyднocти, ĸaĸтo в гoвopa, тaĸa и в дpyги oблacти - нa oбщaтa мoтopиĸa, нa pъцeтe, нa ĸpaĸaтa, ĸaĸтo и oбщa нeпoxвaтнocт, изоставане в развитието.

„На  05.09.2022 успешно премина трансплантацията на стволови клетки на Марти в Мексико. Вляха му интратекал (през гръбначния стълб) стволови клетки с упойка и венозно стволови клетки и екзозоми! Предстои да вдиша екзозоми с нубилайзер. Екипът, клиниката и като цяло организацията е на много високо ниво и се радвам, че избрахме точно тях. Ще останем няколко дни под наблюдение“, споделят родителите на Мартен, които благодарят за подкрепата, която получават.

IBAN BG42UBBS80021087636640

BIC КОД: UBBSBGSF

Обединена българска банка

Титуляр Деница Марианова Владева -

превод за МАРТЕН КАЛИНОВ ВЛАДЕВ

Pay Pal: [email protected]

Revolut: denits8ig1

Галерия
Свързани статии
Невероятен концерт на 28 декември събира средства в подкрепа на Георги Панайотов Зов за помощ! Продължава кампанията за Петя от Поморие, има спешна нужда от подкрепа Да помогнем на Юлия! Майка не две деца има нужда от подкрепа в битката с тежка диагноза Зов за помощ! Бургазлията Иван Авджиев се нуждае от средства за лечение Продължава кампанията за Петя от Поморие – жената има спешна нужда от подкрепа Майка от Поморие има нужда от помощ за лечение Организират благотворителен концерт в подкрепа на малкия Илиян в Черноморец Зов за помощ: 17-годишният Марти събира средства за лечение с рядък вид тумор Добрата новина! Събраха парите за лечението на малкия Виктор от Бургас Малкият Виктор от Бургас се нуждае спешно от средства за лечение
Тагове
зов за помощ
Коментари

Още от последните новини