Затварят улица в Долно Езерово заради празника на квартала

Затварят улица в Долно Езерово заради празника на квартала - E-Burgas.com

По повод отбелязването на празника на квартал „Долно Езерово“, ул. „Астория“ ще бъде затворена за движение на превозни средства в участъка от ул. „Младост“ до ул. „Средногорие“.

Ограничението ще е в сила от 08:00 часа на 30 април, петък, до 20:00 часа на 02 май, неделя. През този период ще бъде въведена временна организация на движението, като водачите ще използват обходни маршрути.

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество Бургас отбеляза 145 години от своето Освобождение (Снимки) Бургаският кмет Димитър Николов: 6 февруари винаги ще ни напомня да следваме вярната посока Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Ето как Бургас ще отбележи 145 години от освобождението си Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Нова улица свързва бургаски предприятия с магистрала "Тракия" (Снимки) Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Около 360 000 българи празнуват имен ден
Тагове
долно езерово улица празник
Коментари

Още от последните новини