Водолази чистят дъното на пристанище Сарафово

Водолази чистят дъното на пристанище Сарафово - E-Burgas.com

Община Бургас съвместно с водолазите от СНЦ „Приятели на морето“, организират еко акция в района на Рибарско пристанище „Сарафово“ днес.

Гмуркачите от бургаския клуб чистят отложените по морското дъно отпадъци.

Целта на водолазите е да изнесат на брега колкото се може повече отпадъци, които ще бъдат транспортирани и депонирани.

Инициативата е в рамките на съвместен проект на Община Бургас и Университет "Проф. д-р Асен Златаров" - "Повишаване на знанията за морската околна среда за устойчиво управление на морските ресурси и постигане целите на син растеж", финансиран по Програма за морско дело и рибарство 2014 – 2020 г., ДБФП № BG14MFOP001-6.004-0007-C01/МДР-ИП-01-237/14.12.2020 г.

Свързани статии
Вече е ясно как ще изглежда новият корпус на училището в Сарафово Водолази отново ще чистят дъното край Моста Криза на класни стаи в Сарафово, частна къща поема ученици Пиян англичанин нападна с нож жена си в Сарафово и опита да се самоубие Свлачището на алеята до Сарафово се активизирало още повече (Снимки) Чистят морското дъно край Морска гара и Ченгене скеле Ще изграждат нов корпус към училището в Сарафово Държавата предостави на общината терена за лодкостоянка край Сарафово Катастрофа предизвика тапа в платното за Сарафово Водолази отново ще чистят дъното край моста
Тагове
сарафово водолази
Коментари

Още от последните новини