Пиян англичанин нападна с нож жена си в Сарафово и опита да се самоубие

Пиян англичанин нападна с нож жена си в Сарафово и опита да се самоубие - E-Burgas.com

Истинска касапница се е разиграла тази сутрин в квартал Сарафово като по чудо се е разминало без жертви. 56-годишен англичанин употребил алкохол след поредния семеен скандал и грабнал кухненския нож и нападнал съпругата си, като я намушкал. 

Инцидентът е станал в жилището на английското семейство на централна улица в бургаския квартал. Дошлите на място полицаи от Пето РПУ, заварили на стълбите на четвъртия етаж на междуетажната площадка в безпомощно състояние 54-годишната жена. Тя веднага била откарана и настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас без опасност за живота, уточняват от МВР.

Полицейските служители проникнали в обитавания от англичаните апартамент, като открили в безпомощно състояние и 56-годишния мъж с множество рани по гърба и гърдите. Той обяснил, че в последно време имали непрекъснато скандали със съпругата си, която искала да се връща във Великобритания. Подобно спречкване възникнало и снощи, като продължило през цялата нощ. След употреба на алкохол тази сутрин той взел нож от кухнята и я нападнал, след което опитал да се самоубие. Англичанинът също е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас в контактно състояние.

На мястото на инцидента е извършен щателен оглед. Иззет е и ножа, с който е извършено нападението.

Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас.

Свързани статии
Вече е ясно как ще изглежда новият корпус на училището в Сарафово Криза на класни стаи в Сарафово, частна къща поема ученици Водолази чистят дъното на пристанище Сарафово Свлачището на алеята до Сарафово се активизирало още повече (Снимки) Ще изграждат нов корпус към училището в Сарафово Стойко Танков върна за ново разглеждане скандално гласуване на Общинския съвет Скандал в Съдиево завърши с нож в корема и арести Държавата предостави на общината терена за лодкостоянка край Сарафово Катастрофа предизвика тапа в платното за Сарафово Възроди ли се рибарската професия? В Сарафово искат по-големи риболовни лодки на пристанището
Тагове
сарафово скандал
Коментари

Още от последните новини