Вода и банани за българите, чакащи на границата с Гърция (Снимки)

Вода и банани за българите, чакащи на границата с Гърция (Снимки) - E-Burgas.com

Опашката от автомобили на Кулата надхвърля 10 км

Общински служители раздават бутилки с вода и банани на хилядите чакащи да преминат границата с Гърция, в посока южната ни съседка.

Припомняме, че още от края на седмицата трафикът на ГКПП „Кулата“ е изключително интензивен поради огромния брой българи, желаещи да почиват в Гърция. В четвъртък опашките от чакащи автомобили бяха 3-4 км, а в момента върволицата надхвърля 10 км.

От отсрещната страна пък гръцките власти извършват засилени проверки на влизащите българи. От Главна дирекция „Гранична полиция“ препоръчват на пътуващите да използват и граничните пунктове "Капитан Петко войвода", "Ивайловград" и "Маказа".

Галерия
Свързани статии
Несебър със собствен проект за опазването на Черно море Решават за концесията на шест плажа днес Силно представяне на бургаски гимнастички в Казахстан (Снимки) Спечелен е най-големият проект за иновации в Черно море По-кратка карантина при влизане в Гърция по празниците Бургас и Одрин повеждат съвместна битка срещу замърсяването на Черно море Полузащитникът Милен Танев е футболист номер 1 на Черноморец (Бургас) Облаци и превалявания по Черноморието днес Два плажа по Черноморието си търсят стопани Облачно и частични валежи по Южното Черноморие
Тагове
гърция кулата море
Коментари

Още от последните новини