Вода и банани за българите, чакащи на границата с Гърция (Снимки)

Вода и банани за българите, чакащи на границата с Гърция (Снимки) - E-Burgas.com

Опашката от автомобили на Кулата надхвърля 10 км

Общински служители раздават бутилки с вода и банани на хилядите чакащи да преминат границата с Гърция, в посока южната ни съседка.

Припомняме, че още от края на седмицата трафикът на ГКПП „Кулата“ е изключително интензивен поради огромния брой българи, желаещи да почиват в Гърция. В четвъртък опашките от чакащи автомобили бяха 3-4 км, а в момента върволицата надхвърля 10 км.

От отсрещната страна пък гръцките власти извършват засилени проверки на влизащите българи. От Главна дирекция „Гранична полиция“ препоръчват на пътуващите да използват и граничните пунктове "Капитан Петко войвода", "Ивайловград" и "Маказа".

Галерия
Свързани статии
Гърция се отваря постепенно от началото на април Поморие ще чисти боклуците от морето с водни дронове Вкусът на Средиземноморието Ви очаква отново! Бургас се включва в борбата срещу пластмасата в Черно море Международен ден на жената – къде да празнуваме? Как да планираме сватба за един месец Ловци алармират: Тровят диви животни и ловни кучета край Черноморец Възстановиха движението на пътя Ахтопол - Синеморец Гърци и българи изследват и картографират дъното около Несебър Емблематичният за Бургас Гранд Хотел и СПА Приморец отваря врати обновен на 04.02.2021 г.
Тагове
гърция кулата море
Коментари

Още от последните новини