Вижте празничния никулденски вестник на Бургас онлайн

Вижте празничния никулденски вестник на Бургас онлайн - E-Burgas.com

Празничният никулденски вестник и тази година ще достави приятни емоции на бургазлии и приятелите на морския град въпреки условията на ковид пандемията.

Изданието ще достигне до всички, тъй като е в електронен вариант и може да го видите ТУК

Това ще позволи на всеки да го разгледа и прочете от своя компютър или мобилно устройство независимо дали е в дома си или далече от Бургас. В него отново ще видите интересни материали, посветени на Бургас и Никулден. Много снимки и любопитни материали показват какво се случи през последната година и как морският град се промени за това време.

През последните години никулденското издание се утвърди като една от най-чаканите изненади за празника на Бургас. На неговите страници в различните броеве са събрани любопитни истории от миналото на града, интересни рецепти и факти за морската кухня от региона, информация за популярни личности и изявени бургазлии, които с делата си са прославили Бургас и са спомогнали той да се развива като модерен град със собствен дух и традиции.

Свързани статии
Именити бургазлии с видеопоздрави в паузите на виртуалната никулденска програма Дашно море ден преди празника на Бургас Ето как ще протече виртуалния Никулден в Бургас Серия от проверки на магазини и язовири в Бургас в навечерието на Никулден Цените на рибата същите като миналата година, само сьомгата по-евтина Солисти ще повдигнат духа на бургаските медици на Никулден Корабни сирени и шоу с водни оръдия за бургазлии на Никулден Бургазлии с лични онлайн послания на Никулден, хиляди порции риба за местните медици на празника
Тагове
никулден
Коментари

Още от последните новини