Никулденски курбан на пет места очаква бургазлии

Никулденски курбан на пет места очаква бургазлии - E-Burgas.com

Спазвайки традицията, Община Бургас подготвя хиляди порции рибен курбан, който ще бъде раздаден безплатно на Никулден за здраве и берекет. Ще бъде сготвена богата чорба. В нея ще има сафрид, чернокоп, паламуд и скумрия. Ще се раздават още риба на скара и по чаша вино.

Всички изброени долу пунктове ще започнат да раздават рибния курбан от 11 часа на 6 декември, с изключение на този в „Меден рудник“. Той ще заработи в 12 часа:

* До Часовника в ЦГЧ

* До Компаса в ЦГЧ

* к-с „Меден рудник“ – парково пространство между бл. 46-51

* Магазия 1 в Порт Бургас,

* Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“

Свързани статии
Никулденски турнир по конен спорт ще зарадва жители и гости на Бургас Най-красивата елха светна в Бургас (Снимки) Бургазлии за пример отново бяха отличени на Никулден (Снимки) Димитър Николов с поздрав към бургазлии: Продължаваме да сме град с поглед към бъдещето Честваме Никулден - официалният празник на Бургас, моряците, рибарите и банкерите БАБХ засили проверките дни преди Никулден Над 400 грации ще се включат на никулденския турнир по художествена гимнастика Рок, поп, фолклор и класика ще звучат в Бургас на пет открити сцени на Никулден Имениците на Никулден отново ще се щракнат в обща снимка Ето кой ще е на Никулденския концерт в Бургас
Тагове
курбан никулден
Коментари

Още от последните новини