Имениците на Никулден отново ще се щракнат в обща снимка

Имениците на Никулден отново ще се щракнат в обща снимка  - E-Burgas.com

Огромен брой бургазлии са кръстени на покровителя на града свети Никола. Стана традиция на 6 декември те да се съберат на площада пред Общината за паметна снимка. Назад във времето е имало случаи, в които идват съименици на възраст от 1 до 100 години.

Нека тази година го направим отново! Златната снимка на имениците ще бъде от 14 часа. След това всеки от тях ще може да получи копие от нея за спомен. Обикновено готовите снимки се получават в павилионите на „Морски знаци“. Ще обявим допълнително от коя дата ще става това.

Свързани статии
Никулденски турнир по конен спорт ще зарадва жители и гости на Бургас Най-красивата елха светна в Бургас (Снимки) Бургазлии за пример отново бяха отличени на Никулден (Снимки) Димитър Николов с поздрав към бургазлии: Продължаваме да сме град с поглед към бъдещето Честваме Никулден - официалният празник на Бургас, моряците, рибарите и банкерите БАБХ засили проверките дни преди Никулден Над 400 грации ще се включат на никулденския турнир по художествена гимнастика Рок, поп, фолклор и класика ще звучат в Бургас на пет открити сцени на Никулден Никулденски курбан на пет места очаква бургазлии Ето кой ще е на Никулденския концерт в Бургас
Тагове
никулден
Коментари

Още от последните новини