Никулденски турнир по конен спорт ще зарадва жители и гости на Бургас

Никулденски турнир по конен спорт ще зарадва жители и гости на Бургас - E-Burgas.com

В навечерието на празника Никулден, който е и празник на Бургас, клуб по конен спорт „Кан Крум“ организира празничен турнир по конен спорт. Състезанието по надскачане ще проведе на втори и трети декември /събота и неделя/ от 11.00 ч. на конна база „Парк Езеро“- Бургас.

 
Състезанията ще включват три надскачания на паркур за време и щафета. Отборът за щафета ще се формира от двама състезатели, които последователно ще минават построения паркур. Който първи бутне препятствието, неговият съотборник, вторият състезател, се включва в надпреварата от същото препятствие и продължава до края на първия и преминава във втория паркур. Състезанието ще включва три надскачания на паркур за време и щафета. Класирането в паркур за време означава, че на предна позиция се класира по- доброто време измежду състезателите с еднакъв брой съборени препятствия.

 
Очаква се в Никулденския празничен турнир да вземат участие елитни коне и състезатели и от други конни клубове в нашата страна. Поканени са всички любители на този красив спарт, жители и гости на морския град. Организаторите обещават незабравими емоции, както и предметни награди за участниците в турнира.

 
Организаторите на състезанието си запазват правото, поради влошаване на метеорологичната обстановка, валежи от дъжд и сняг, както и ниски температури и силен вятър, и манежът не позволява надскачания турнирът да се проведе в други дни, с подходящи атмосферни условия.

Галерия
Свързани статии
Най-красивата елха светна в Бургас (Снимки) Бургазлии за пример отново бяха отличени на Никулден (Снимки) Димитър Николов с поздрав към бургазлии: Продължаваме да сме град с поглед към бъдещето Честваме Никулден - официалният празник на Бургас, моряците, рибарите и банкерите БАБХ засили проверките дни преди Никулден Над 400 грации ще се включат на никулденския турнир по художествена гимнастика Рок, поп, фолклор и класика ще звучат в Бургас на пет открити сцени на Никулден Никулденски курбан на пет места очаква бургазлии Имениците на Никулден отново ще се щракнат в обща снимка Ето кой ще е на Никулденския концерт в Бургас
Тагове
Никулден
Коментари