Над 400 грации ще се включат на никулденския турнир по художествена гимнастика

Над 400 грации ще се включат на никулденския турнир по художествена гимнастика - E-Burgas.com

Зала "Младост" ще стане арена на 13-тото издание на детския турнир по художествена гимнастика за празника на Бургас - 6 декември, Никулден. Проявата ще се проведе в неделя, а участие са заявили над 400 малки грации на възраст от 4 до 9 години от 11 клуба от цяла България. Началото е в 09.30 часа.

Първи на килима ще излязат състезателките в индивидуалната надпревара. В 12:30 е състезанието за ансамбли. Офциалнато откриване е от 14:00 часа. В 15:30 часа ще стартират грациите от категория "Масов спорт".

Организатори са СКХГ "Черноморец", Българска федерация по художествена гимнастика и Община Бургас.

Главен съдия на Никулденския турнир е Мария Калангерова.

Текст: Велизар Маджаров

Свързани статии
Никулденски турнир по конен спорт ще зарадва жители и гости на Бургас Най-красивата елха светна в Бургас (Снимки) Бургазлии за пример отново бяха отличени на Никулден (Снимки) Димитър Николов с поздрав към бургазлии: Продължаваме да сме град с поглед към бъдещето Честваме Никулден - официалният празник на Бургас, моряците, рибарите и банкерите БАБХ засили проверките дни преди Никулден Рок, поп, фолклор и класика ще звучат в Бургас на пет открити сцени на Никулден Никулденски курбан на пет места очаква бургазлии Имениците на Никулден отново ще се щракнат в обща снимка Ето кой ще е на Никулденския концерт в Бургас
Тагове
никулден
Коментари

Още от последните новини