Въвеждат временна организация на движението по ул. „Индустриална“

Въвеждат временна организация на движението по ул. „Индустриална“ - E-Burgas.com

Във връзка с извършване на ремонтни дейности на ВиК мрежата на ул. „Индустриална“ в кръстовището с ул. „Спортна“, от 10:00 ч. на 07.03.2022 г. /понеделник/ до 17:00 часа на 11.03.2022 г. /петък/, се въвежда временна организация на движението.

По тази причина преминаването през кръстовището в посока от центъра към ул. „Чаталджа“ ще бъде затруднено. Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита водачите на превозни средства да се съобразяват с въведената временна организация на движението.

Свързани статии
Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол Нова улица свързва бургаски предприятия с магистрала "Тракия" (Снимки) Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Затварят част от ул. "Шейново" утре Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Монтират камери на бургаско кръстовище, движението в събота ще е затруднено
Тагове
ремонт улица
Коментари

Още от последните новини