Въвеждат временна организация на движението по ул. „Индустриална“

Въвеждат временна организация на движението по ул. „Индустриална“ - E-Burgas.com

Във връзка с извършване на ремонтни дейности на ВиК мрежата на ул. „Индустриална“ в кръстовището с ул. „Спортна“, от 10:00 ч. на 07.03.2022 г. /понеделник/ до 17:00 часа на 11.03.2022 г. /петък/, се въвежда временна организация на движението.

По тази причина преминаването през кръстовището в посока от центъра към ул. „Чаталджа“ ще бъде затруднено. Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита водачите на превозни средства да се съобразяват с въведената временна организация на движението.

Свързани статии
Затварят за ремонт улицата зад хотел "България" Обсъждат създаването на пешеходна зона в Поморие, канят живущите на "Крайезерна" на среща Гроздан Караджов: Всички опасни участъци с концентрация на ПТП ще бъдат ремонтирани Затварят ключово кръстовище в Созопол до 8 май Затварят временно подземната улица за профилактика АПИ обяви кои пътища в област Бургас ще бъдат ремонтирани през 2022 година Ето как изглеждат някои обновени улици в ЦГЧ след ВиК ремонтите (Снимки) Затварят за движение улица в Созопол до края на април АПИ: Кръпките по пътищата са временно решение, ремонтите ще започнат при по-топло време Ремонтират още една бургаска улица след подмяна на ВиК
Тагове
ремонт улица
Коментари

Още от последните новини