В поморийско село благодариха на кмета си с писмо

В поморийско село благодариха на кмета си с писмо  - E-Burgas.com

Жители на поморийското село Александрово изпратиха отворено писмо до кмета Иван Алексиев, с което изразиха благодарност към кметския наместник на селото – Петър Хараламбов.

„Наред с другите административни ангажименти, както всички кметове в региона, той отделя от личното си време за много други обществени дейности – почистването на снега по улиците и до домовете на хората; попълване на дупките по улиците; участва заедно с работниците в направата на липсващи тротоарни площадки; лично участие има и в ремонтните дейности на църковния двор; негова е идеята за поръчка, доизграждане и монтиране на чешмичка в мястото, определено за детска площадка в парка, както и за монтиране на батут за деца; лично участва в предотвратяване разрастването на възникнал пожар, в близост до селото и много други.

Похвална е идеята му за организирането на общоселски бригади за почистване дворната площ около аязмото и в църковния двор, за засаждането на дръвчета и храсти.

Не остана незабелязан личният пример, чрез който той повежда и заразява останалите хора.

Ще се радваме чрез Вас, Петър Хараламбов да получи по-пълно морално удовлетворение, за да има още по-голям стимул за продължаване и довършване на добрите идеи докрай.“, пишат в писмото си жителите от с. Александрово.

Петър Хараламбов е кметски наместник в с. Александрово от 2016 година, когато за първи път в община Поморие се проведе местен референдум, иницииран от самите жители на селото, за избор на нов управник.

В малкото и китно поморийско село непрекъснато се провеждат различни културни събития, тържества и благотворителни прояви, като например „Денят на националните ястия“, чрез който бяха събрани средствата за изработване на чешма и закупуване на детски батут. За монтирането им, както и за множество други инициативи, жителите и кметът на селото участват с доброволен труд.

„Искрено се радвам на отношението към Петър Хараламбов и на примера, който той дава. Това е пътят, който ние, като управници, трябва следваме – да сме близо до хората, да споделяме техните тревоги, но и празници, да чуваме и решаваме техните проблеми и заедно да се радваме на всичко добро, сътворено с общи усилия.“, каза кметът Иван Алексиев.

Свързани статии
Паякът в Поморие вече дебне нарушители Задържаха под стража дилър от Поморие Областният управител увери поморийци, че няма да толерира нарушения на закона (Снимки) 30 санирани сгради ще променят облика на Поморие Областният управител Мария Нейкова ще изслуша проблемите на поморийци Ето кои са 13-те най-безопасни плажове у нас Шествие и концерт в Поморие на 24 май Искат най-тежката мярка за поредния морски дилър Осъждан помориец отново в сблъсък с Темида, ето какво намериха в дома му (Снимки) Стартира електронният прием на първокласници в Поморие
Тагове
поморие александрово писмо хараламбов
Коментари

Още от последните новини