В Поморие си почистиха плажната ивица

В Поморие си почистиха плажната ивица - E-Burgas.com

Мащабно почистване на най-дългата плажна ивица в Поморие си спретнаха днес доброволци, показа репортаж на NOVA. Участниците в него започнаха да събират отпадъците, които посетителите са оставили покрай плажа.

„Основната ни цел е освен да почистим природата, а и да върнем вярата у хората, че от тях зависи нещо“, обясни Михаил Вучков, един от организаторите.

Мартин Дерменджиев пък сподели, че не е било трудно да се съберат различни хора. „Имаме представители от руски, ромски и български произход“, каза той и изрази увереност, че ще се справят със задачата и допълни, че заедно със съмишлениците му са открили много отпадъци. 

Свързани статии
Одобриха проект за нова детска градина в Поморие Поморие ще отбележи 3 март с официална програма В Поморие гласуваха бюджет от 33 млн.лв., ето какво очаква местните Подменят уличното осветление в Поморийско Ще приключи "административния тенис" на плажовете в Бургас? Решават проблема с дъждовната вода Поморие няма да вдига данъците през 2021 Премахнаха нерегламентираните сметища край Вая (Видео) Непълнолетни пребиха ученик в покрайнините на поморийско село Пореден плаж на юг си търси стопанин Оставиха в ареста плажен крадец, тормозил Приморско цял месец
Тагове
поморие плаж боклуци
Коментари

Още от последните новини