В Поморие си почистиха плажната ивица

В Поморие си почистиха плажната ивица - E-Burgas.com

Мащабно почистване на най-дългата плажна ивица в Поморие си спретнаха днес доброволци, показа репортаж на NOVA. Участниците в него започнаха да събират отпадъците, които посетителите са оставили покрай плажа.

„Основната ни цел е освен да почистим природата, а и да върнем вярата у хората, че от тях зависи нещо“, обясни Михаил Вучков, един от организаторите.

Мартин Дерменджиев пък сподели, че не е било трудно да се съберат различни хора. „Имаме представители от руски, ромски и български произход“, каза той и изрази увереност, че ще се справят със задачата и допълни, че заедно със съмишлениците му са открили много отпадъци. 

Свързани статии
Жители на с.Дюлево тънат в боклук и мизерия В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече Поморие си има вицесветовни шампиони по спортни танци Община Поморие получи „зелен сертификат“ за своя екоинициатива
Тагове
поморие плаж боклуци
Коментари

Още от последните новини