В Поморие си почистиха плажната ивица

В Поморие си почистиха плажната ивица - E-Burgas.com

Мащабно почистване на най-дългата плажна ивица в Поморие си спретнаха днес доброволци, показа репортаж на NOVA. Участниците в него започнаха да събират отпадъците, които посетителите са оставили покрай плажа.

„Основната ни цел е освен да почистим природата, а и да върнем вярата у хората, че от тях зависи нещо“, обясни Михаил Вучков, един от организаторите.

Мартин Дерменджиев пък сподели, че не е било трудно да се съберат различни хора. „Имаме представители от руски, ромски и български произход“, каза той и изрази увереност, че ще се справят със задачата и допълни, че заедно със съмишлениците му са открили много отпадъци. 

Свързани статии
Прокуратурата пак отива на Алепу Нови три плажа по Южното Черноморие вече са с концесионер На север: До 3 бона глоба ако паркираш на плажа Опаковаха "подпорната стена" на Алепу, съдбата ѝ остава неясна (снимки) Три общини в Бургаско продължават проект за разделно събиране на отпадъци КЗП с важен съвет към мераклиите да почиват в Гърция Близо 150 000 души пътували до морето през уикенда Започнаха проверки за палатки по морето, вече има и глобени Руските туроператори отменят почивките за юли Водата по плажовете в Бургаско е с отлично качество
Тагове
поморие плаж боклуци
Коментари

Още от последните новини