Усложнена зимна обстановка в някои части у нас

 Усложнена зимна обстановка в някои части у нас - E-Burgas.com

Тръгвайте на път с подготвени автомобили

Остава усложнена зимната обстановка в някои региони на България, показа репортаж на NOVA. В Северозападната част на страната и по-конкретно във високата част на прохода Петрохан, натрупа около 40 сантиметра сняг. 

Там обработката на пътищата продължава и тази сутрин. В сила е жълт код с потенциални преспи, навявания и заледявания по пътищата. До ранния следобед днес се очаква валежите на повечето места да намалеят и да спрат.

В Прохода на Републиката сняг вали цяла нощ. 15 снегопочистващи машини са почиствали пътя. Не се е стигало да спиране на товарните камиони. Проходът не е затварян.

Свързани статии
Двуметрови преспи затвориха Троянския проход Предупреждение за дъжд и сняг в половин България в неделя Жълт код в 12 области за сняг, дъжд и вятър Жълт код за студено време остава в сила в цялата страна Пускат поетапно автомобилите на "Тракия" в посока Бургас заради сняг АПИ: На път тръгвайте само с подготвени автомобили, жълт код в шест области утре Във Варненско и Добрич сиртуацията остава критична Два са затворените участъци в областта, "Тракия" е отворена и проходима Обстановката към този час: Вижте къде движението е ограничено Рудник - Брястовец е поредният затворен път в Бургаско
Тагове
зимна обстановка сняг
Коментари

Още от последните новини