Усложнена зимна обстановка в някои части у нас

 Усложнена зимна обстановка в някои части у нас - E-Burgas.com

Тръгвайте на път с подготвени автомобили

Остава усложнена зимната обстановка в някои региони на България, показа репортаж на NOVA. В Северозападната част на страната и по-конкретно във високата част на прохода Петрохан, натрупа около 40 сантиметра сняг. 

Там обработката на пътищата продължава и тази сутрин. В сила е жълт код с потенциални преспи, навявания и заледявания по пътищата. До ранния следобед днес се очаква валежите на повечето места да намалеят и да спрат.

В Прохода на Републиката сняг вали цяла нощ. 15 снегопочистващи машини са почиствали пътя. Не се е стигало да спиране на товарните камиони. Проходът не е затварян.

Свързани статии
Много сняг и силен вятър на Шипченския проход Леден ад на входа на село Баня Ограничения по пътищата в страната заради снега Снегът затруднява движението по проходите, жълт код за дъжд в 11 области Истинска зима ни очаква от днес Снегът остава само в планините, но снежната покривка бързо ще се топи НИМХ: Очакваме сняг преди да настъпи астрономическата зима Студът остава и през следващите дни, слаб сняг по Южното Черноморие 439 снегорина почистват републиканските пътища И днес сняг, дъжд и студ
Тагове
зимна обстановка сняг
Коментари

Още от последните новини