Спират един от светофарите на околовръстното за Горно Езерово

Спират един от светофарите на околовръстното за Горно Езерово  - E-Burgas.com

Община Бургас съобщава, че утре от 10.00 ч. до 15.00 ч. ще се извършват ремонтни дейности по светофарната уредба на кръстовището бул. „Захари Стоянов“ с път III-7909 /пътя за кв. „Горно Езерово“/.

За този часови период светофарната уредба няма да работи. Община Бургас се извинява за причиненото временно неудобство и призовава шофьорите да бъдат изключително внимателни и да спазват правилата за движение.

Свързани статии
Звездно участие се включва в казуата на благотворителния бал на „Мисис Бургас" Посланикът на Египет иска по-тясно търговско сътрудничество с Бургас Монтират камери на бургаско кръстовище, движението в събота ще е затруднено Нова поливна система заработи в центъра на Бургас Първородна рожба озари с радост семейството на Мисис Бургас 2020 Община Бургас с най-много одобрени социални проекти „Бургасмед“ с безплатни профилактични прегледи за ученици "Бургасбус" с празнично разписание на 6 септември Светофарът на Гъбката също става смарт Спират линията Т1 до края на септември заради ремонт на улица
Тагове
бургас светофар
Коментари

Още от последните новини