Спират един от светофарите на околовръстното за Горно Езерово

Спират един от светофарите на околовръстното за Горно Езерово  - E-Burgas.com

Община Бургас съобщава, че утре от 10.00 ч. до 15.00 ч. ще се извършват ремонтни дейности по светофарната уредба на кръстовището бул. „Захари Стоянов“ с път III-7909 /пътя за кв. „Горно Езерово“/.

За този часови период светофарната уредба няма да работи. Община Бургас се извинява за причиненото временно неудобство и призовава шофьорите да бъдат изключително внимателни и да спазват правилата за движение.

Свързани статии
Къде е златото ли? В Galleria Бургас! Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи
Тагове
бургас светофар
Коментари

Още от последните новини