Спират движението между "Патриарх Евтимий" и "Шейново" за две седмици заради ремонти

Спират движението между
Архив

Заради стартиращи ремонтни дейности на ВиК мрежата под ул. "Климент Охридски", Община Бургас съобщава, че от утре, 13 март, в продължение на две седмици ще бъде спряно автомобилното движение в участъка между ул. „Патриарх Евтимий“ и ул. „Шейново“.

Но шофьорите ще могат да преминават през кръстовищата в двата края на въпросния участък.

След като ВиК свърши своята работа, предстои преасфалтиране и изграждане на нови тротоари, което е ангажимент на Общината.

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
ремонти улици център бургас
Коментари

Още от последните новини