Созопол продължава да търси още един общопрактикуващ лекар

Созопол продължава да търси още един общопрактикуващ лекар - E-Burgas.com

Общопрактикуващият лекар д-р Йорданка Кръстева мести практиката си в новоремонтираното помещение в центъра на новия град на Созопол. От понеделник, 24.01.2022 г., тя ще преглежда пациенти в новия си кабинет, който се намира на пл. Черно море.

Междувременно Община Созопол продължава да спомага Здравната каса в търсенето на още един общопрактикуващ лекар, за да бъде задоволена нуждата на пациентите след приключването на дейността на д-р Градинаров.

„Има положително развитие по казуса и очакваме в най-скоро време на разположение на жителите на Созопол да има още един личен лекар“, коментира зам.-кметът Тодор Дамянов.

Свързани статии
Ето кои са отличените от кмета медицински специалисти в Бургас (Снимки) Модернизират рибарското пристанище в Созопол за 750 хил.лв. Затварят ключово кръстовище в Созопол до 8 май И Созопол актуализира цените на платеното паркиране за лятото Поставят контейнери за строителни отпадъци на няколко места в Созопол Проф. Аргирова: Вкарваме нови лекарства срещу ковид БЛС: Личните лекари са намалели наполовина през последните 20 години Безплатна занималня за децата в Созопол през пролетната ваканция Затварят за движение улица в Созопол до края на април Община Созопол с кампания в подкрепа на бежанците от Украйна
Тагове
созопол лекар
Коментари

Още от последните новини