Съдът спаси Рагевски от аверите на Юмер и го остави в ареста

Съдът спаси Рагевски от аверите на Юмер и го остави в ареста - E-Burgas.com

Бургаският съд взе мярка задържане под стража спрямо бургаския бизнесмен Станимир Рагевски, обвинен в жестоко убийство на 28-годишният Юмер Мехмед. На практика магистратите направиха услуга на Рагевски, тъй като десетки приятели на убития, предимно здрави и татуирани мъже, се събраха пред съдебната палата и се опитаха да го линчуват.

Припомняме, че престъплението е осъществено на 4 август, а седмица по-късно разчлененият труп, бе намерен в чували, в местност край Бургас.

По време на разследването е установено, че престъплението е извършено с огнестрелно оръжие в жилище на Рагевски. След убийството той е разчленил трупа на Юмер, използвайки режещ инструмент.

Тези действия са извършени в рамките на три дни в жилището, където е извършено убийството. Частите от тялото са били опаковани в найлонови чували, след което поставени в бидони, което е позволило да бъдат пренесени и укрити в местност край град Бургас.

Определението на Окръжен съд-Бургас може да бъде обжалвано пред Апелативния съд в града.

Свързани статии
Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Съдът остави дилъра Пейчо зад решетките Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Четирима нови съдии встъпиха в длъжност в Районен съд - Бургас Млад мъж скочи от Аспаруховия мост Експерт по национална сигурност: Насилието на границата ескалира! Задържаха под стража поморийски дилър, стар познайник на полицията Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг Осъдиха мъж, опитал да подкупи полицай, на 3-годишен изпитателен срок Бургаският съд наложи най-тежката мярка за двама сръбски каналджии
Тагове
Юмер Станимир Рагевски убийство съд мярка
Коментари

Още от последните новини