Съдът спаси Рагевски от аверите на Юмер и го остави в ареста

Съдът спаси Рагевски от аверите на Юмер и го остави в ареста - E-Burgas.com

Бургаският съд взе мярка задържане под стража спрямо бургаския бизнесмен Станимир Рагевски, обвинен в жестоко убийство на 28-годишният Юмер Мехмед. На практика магистратите направиха услуга на Рагевски, тъй като десетки приятели на убития, предимно здрави и татуирани мъже, се събраха пред съдебната палата и се опитаха да го линчуват.

Припомняме, че престъплението е осъществено на 4 август, а седмица по-късно разчлененият труп, бе намерен в чували, в местност край Бургас.

По време на разследването е установено, че престъплението е извършено с огнестрелно оръжие в жилище на Рагевски. След убийството той е разчленил трупа на Юмер, използвайки режещ инструмент.

Тези действия са извършени в рамките на три дни в жилището, където е извършено убийството. Частите от тялото са били опаковани в найлонови чували, след което поставени в бидони, което е позволило да бъдат пренесени и укрити в местност край град Бургас.

Определението на Окръжен съд-Бургас може да бъде обжалвано пред Апелативния съд в града.

Свързани статии
Убиха 60-годишен мъж в Дупница, задържани са двама непълнолетни Сигнал за бомба в бургаския съд, магистратите продължават работа Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена 17 години затвор за британец убил баща си в ямболско село Депутати решават съдбата на спецсъда и спецпрокуратурата Започна делото за брутално убийство в село Терзийско Осъдиха 9 години подсъдим за изнасилване на непълнолетна Млад бургаски сводник чу най-тежката мярка в съда Катастрофа и край Съдиево, семейство пострада при удар в автомобил на "Пътна помощ" Ето защо бургаският баскетбол потърси помощ от държавата
Тагове
Юмер Станимир Рагевски убийство съд мярка
Коментари

Още от последните новини