Съдът спаси Рагевски от аверите на Юмер и го остави в ареста

Съдът спаси Рагевски от аверите на Юмер и го остави в ареста - E-Burgas.com

Бургаският съд взе мярка задържане под стража спрямо бургаския бизнесмен Станимир Рагевски, обвинен в жестоко убийство на 28-годишният Юмер Мехмед. На практика магистратите направиха услуга на Рагевски, тъй като десетки приятели на убития, предимно здрави и татуирани мъже, се събраха пред съдебната палата и се опитаха да го линчуват.

Припомняме, че престъплението е осъществено на 4 август, а седмица по-късно разчлененият труп, бе намерен в чували, в местност край Бургас.

По време на разследването е установено, че престъплението е извършено с огнестрелно оръжие в жилище на Рагевски. След убийството той е разчленил трупа на Юмер, използвайки режещ инструмент.

Тези действия са извършени в рамките на три дни в жилището, където е извършено убийството. Частите от тялото са били опаковани в найлонови чували, след което поставени в бидони, което е позволило да бъдат пренесени и укрити в местност край град Бургас.

Определението на Окръжен съд-Бургас може да бъде обжалвано пред Апелативния съд в града.

Свързани статии
Съдия Мария Берберова оглави Районния съд в Несебър Откриха зловещи находки в канализация около смъртта на Бахлова Скандал в Съдиево завърши с нож в корема и арести Задържаха убиеца на клошаря пред УМБАЛ, удраял го с глава, крака и пръчка Окръжен съд - Бургас: Деян Дичев остава в ареста, за да не укрие или унищожи веществени доказателства Баща уби двумесечното си бебе в Старозагорско Трилър в Айтос: Млад мъж уби авер с един удар в лицето Съдът в Бургас остави обвиненият в убийството на 17-годишната бременна Мария в ареста Деян Дичев е обвинен в лично укривателство, законът не предвижда наказание за разчленяване на тяло Съдът в Бургас решава дали да остави в ареста обвинения в убийството на 17-годишно бременно момиче
Тагове
Юмер Станимир Рагевски убийство съд мярка
Коментари

Още от последните новини