Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг

Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг - E-Burgas.com
Архив

Окръжен съд – Бургас взе мярка за неотклонение „Задържане под стража" спрямо Албен Ю., привлечен като обвиняем за убийство.

Албен Ю. е обвиняем за престъпление по чл. 115 от НК, за това, че на 28.09.2022 г., около 20,30 часа, в к. к. „Слънчев бряг", в района на базар „Палма", в близост до к-с „Палмс Резиденс", чрез използване на нож, умишлено умъртвил Н. Д.

 Окръжен съд – Бургас намери, че в случая са налице кумулативните предпоставки, предвидени в закона, за вземане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на обвиняемия. За престъплението, за което е обвинен Албен Ю., е предвидено наказание „Лишаване от свобода" от десет до двадесет години и е тежко умишлено по смисъла на закона. Всички събрани на този етап доказателства еднопосочно обосновават предположение за авторството на деянието, за което на Албен Ю. е повдигнато обвинение. Според съда, с оглед високата степен на обществена опасност на деянието и тежестта на повдигнатото обвинение са налице визираните в закона основания - риск обвиняемият да се укрие и да извърши друго престъпление, ако не бъде задържан.

Определението на Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване или протестиране в тридневен срок.

Свързани статии
Млад мъж скочи от Аспаруховия мост Експерт по национална сигурност: Насилието на границата ескалира! Влакче с пиян водач се заби в магазин в Слънчев бряг, чужденка е с опасност за живота Грозни сцени на плажа в Слънчев бряг: Спасители и летовници се млатиха Криминогени с нож ограбиха румънец в Слънчев бряг, чака ги най-тежката мярка 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг Слънчев бряг посреща Джулая с пионерите на електронната музика у нас Министър Проданов изброи осем държави, от които ще очакваме най-много туристи Расте недоволството на хотелиерите по Южното Черноморие Първите туристи пристигат по морето, а украинците още нямат къде да отидат
Тагове
убийство слънчев бряг
Коментари

Още от последните новини