Румънец измами бургаски пенсионери, пробута им тенджери и тигани за 1200 лв.

Румънец измами бургаски пенсионери, пробута им тенджери и тигани за 1200 лв. - E-Burgas.com

Полицаи го спипаха на изхода на Бургас докато бяга към магистралата

Бургаски пенсионери станаха жертва на измама докато посетили хипермаркет на ул. Транспортна в жк Изгрев. Двамата били заговорени от 27-годишен румънски гражданин, който им предложил да закупят качествени домакински уреди – маркови тенджери, тигани и ножове за 1200 лв.

След прибирането си у дома, бургазлиите констатирали, че разопакованите прибори не са оригинални и те са измамени от непознатия чужденец.

В резултат на незабавните полицейски действия около 16.30 ч. на изхода на Бургас в посока автомагистрала Тракия е спрян лек автомобил Шкода, със софийска регистрация, управляван от 27 годишен румънски гражданин, който направил пълни самопризнания и е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас.

Свързани статии
Съюзът на бургаските пенсионери изпраща с празник 2022 (Снимки) 40 пенсионерски клубове получиха финансиране по програма на общината Затвор за опасен бургаски измамник, отнел над 6 бона от пенсионери Започва изплащането на 75 лв. на пенсионерите с три ваксини Омбудсманът: Проблемът с пощите няма да остави пенсионерите без пари за Великден Ваксинират възрастни хора директно в пенсионерските клубове в Бургас Бургаските пенсионери с по-лесен достъп до ваксините Непълнолетен криминоген измами бургазлийка с фалшива обява за дърва Над 500 бургаски пенсионери се прегледаха профилактично за глаукома Айтоска баба клъвна на изманик – изпрати му 10 хил.лв. за разваляне на магия
Тагове
измама измамник пенсионери
Коментари