"Рептилът" Слави Трифонов се ядоса на боклуците, които пишат в интернет и написа пост във Фейсбук

Лидерът на политическата партия "Има такъв народ" Слави Трифонов отново използва Фейсбук за да се обърне към народа. Този път повод за гнева на политика стана реакцията на хората в социалните мрежи, след неговото влизане на контролен преглед в болница днес.

Слави се обърна към "боклуците, които пишат в интернет" от официалната си страница във Фейсбук, а под поста си подписа като "рептил".

Публикуваме краткото изявление на Трифонов без редакторска намеса:

„По повод на някои боклуци, които пишат в интернет, искам да цитирам Марк Твен: "Слуховете за моята смърт са силно преувеличени". Слави Трифонов – рептил“

Припомняме, че в деня на първите избори (4 април) лидерът на "Има такъв народ" заяви във Фейсбук, че е със симптоми на коронавирус и се е самоизолирал. По-късно колегата му от партията потвърди, че тестът на Трифонов е бил положителен. 

Свързани статии
Още депутати може да напуснат Слави Трифонов Слави Трифонов няма да подкрепи кабинет с премиер Петков или Василев Тошко Йорданов: При Кирил Петков и при Бойко Борисов доминира Азът По-голямата част от българите приемат решението на Слави Трифонов като изнудване Проф. Радулов: Тошко Йорданов ни каза, че сме нищо, защото хората гласували за Слави, а не за нас Слави Трифонов: Нямам нищо общо с Ахмед Доган и не съм го виждал от много години Слави Трифонов призна, че ИТН ще подкрепи ПП СУ заключи: Петър Илиев е плагиатствал СУ ще проверява плагиатствал ли е Петър Илиев Слави през 2015 година: Не ви ли изглежда нелепо да вляза в политиката? (видео)
Тагове
Слави Трифонов Има такъв народ
Коментари

Още от последните новини