"Рептилът" Слави Трифонов се ядоса на боклуците, които пишат в интернет и написа пост във Фейсбук

Лидерът на политическата партия "Има такъв народ" Слави Трифонов отново използва Фейсбук за да се обърне към народа. Този път повод за гнева на политика стана реакцията на хората в социалните мрежи, след неговото влизане на контролен преглед в болница днес.

Слави се обърна към "боклуците, които пишат в интернет" от официалната си страница във Фейсбук, а под поста си подписа като "рептил".

Публикуваме краткото изявление на Трифонов без редакторска намеса:

„По повод на някои боклуци, които пишат в интернет, искам да цитирам Марк Твен: "Слуховете за моята смърт са силно преувеличени". Слави Трифонов – рептил“

Припомняме, че в деня на първите избори (4 април) лидерът на "Има такъв народ" заяви във Фейсбук, че е със симптоми на коронавирус и се е самоизолирал. По-късно колегата му от партията потвърди, че тестът на Трифонов е бил положителен. 

Свързани статии
Слави Трифонов призна, че ИТН ще подкрепи ПП СУ заключи: Петър Илиев е плагиатствал СУ ще проверява плагиатствал ли е Петър Илиев Слави през 2015 година: Не ви ли изглежда нелепо да вляза в политиката? (видео) След седем дни става ясно дали "Демократична България" ще подкрепи кабинет на ИТН Без изненада: ГЕРБ обяви, че няма да подкрепи ИТН „Демократична България” ще участва в срещата с „Има такъв народ” Атанас Зафиров: БСП и ИТН имат почти еднакви виждания за социална политика, здравеопазване и икономика Ново напрежение: Христо Иванов обвини Слави Трифонов в лъжа Появи се нов фаворит за премиер на България
Тагове
Слави Трифонов Има такъв народ
Коментари

Още от последните новини