СУ ще проверява плагиатствал ли е Петър Илиев

СУ ще проверява плагиатствал ли е Петър Илиев  - E-Burgas.com

Софийският университет "Св. Климент Охридски" ще проверява за плагиатство Петър Илиев, съобщава Агенция "Фокус", като се позова на пресцентъра на Софийския университет.

Сигналите за плагиатство са три и ще бъдат разгледани от Етичната комисия на университета. До 14 дни се очаква и крайното решение.

Самият Петър Илиев отрече обвиненията в плагиатство и ги окачестви като "медийна атака".

Споровете около фигурата на Петър Илиев в проектокабинета на "Има такъв народ" се завъртяха, след като възникнаха съмнения за плагиатство от академичния труд на конституционалиста доц. Наталия Киселова, преподавател в Юридическия факултет към Софийския университет "Свети Климент Охридски".

Свързани статии
Още депутати може да напуснат Слави Трифонов Слави Трифонов няма да подкрепи кабинет с премиер Петков или Василев Тошко Йорданов: При Кирил Петков и при Бойко Борисов доминира Азът По-голямата част от българите приемат решението на Слави Трифонов като изнудване Проф. Радулов: Тошко Йорданов ни каза, че сме нищо, защото хората гласували за Слави, а не за нас Слави Трифонов: Нямам нищо общо с Ахмед Доган и не съм го виждал от много години Слави Трифонов призна, че ИТН ще подкрепи ПП СУ заключи: Петър Илиев е плагиатствал Слави през 2015 година: Не ви ли изглежда нелепо да вляза в политиката? (видео) След седем дни става ясно дали "Демократична България" ще подкрепи кабинет на ИТН
Тагове
Петър Илиев Има такъв народ
Коментари