Слави през 2015 година: Не ви ли изглежда нелепо да вляза в политиката? (видео)

Слави през 2015 година: Не ви ли изглежда нелепо да вляза в политиката? (видео) - E-Burgas.com

"Ама я да те пробваме тебе, мо'е па ти да оправиш държавата! Изглеждаш ми различен, може па ти да се справиш!" самоиронизира се шоуменът преди 6 години

Любопитен клип, в който лидерът на ПП "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира евентуалното си влизане в политиката, обикаля социалните мрежи днес.

Видеото е заснето през 2015 година при среща на шоумена с среща със студенти във Велико Търново.

На въпрос "Искате ли да се занимавате с политиката" Слави Трифонов отговаря иронично, като сам признава, че такова действие би изглеждало нелепо.

"Що не взема аз да направя една партия, да я кръстя с някоя абревиатура. БОБ, щото ми харесва, Българска организация на бъдещето. Много яко звучи. И ще влезна в парламента и аз ще съм по-следващия Бойко Борисов. Ще си сложа риза да не ми се виждат татуировките, ще махна тоя часовник, че изглежда много скъп. Да не правя такива простотии. Ще изглеждам по-нормално, ще изглеждам друг човек. И к'во от т'ва? 

Това е все едно да кажем ей сега ще ни оправи Жан Виденов. Ей, не ни оправи, той прецака банките. Сега ще ни оправи Иван Костов. И той не ни оправи, направиха мафия, избиват се по улиците. Ей сега царят идва, той ще ни оправи за 800 дни. Ей, не ни оправи. Кой идва? Охраната му, бодигардът му. Ей, не ни оправи и Бойко Борисов.

Ей, сега Слави Трифонов, Къв си ти бе, шоумен?! С бръсната глава, с обеци. Ама я да те пробваме тебе, мо'е па ти да оправиш държавата! Изглеждаш ми различен, може па ти да се справиш! Не ви ли изглежда нелепо?" заявява тогава Трифонов.

Само две години по-късно шоуменът обяви кастинг за политици, на който се явиха хиляди българи. 

ПП "Има такъв народ" бе основана на 16 февруари 2020 г., като първоначално Трифонов опита да я регистрира с името "Няма такава държава". 

Свързани статии
СУ заключи: Петър Илиев е плагиатствал СУ ще проверява плагиатствал ли е Петър Илиев След седем дни става ясно дали "Демократична България" ще подкрепи кабинет на ИТН Без изненада: ГЕРБ обяви, че няма да подкрепи ИТН „Демократична България” ще участва в срещата с „Има такъв народ” Атанас Зафиров: БСП и ИТН имат почти еднакви виждания за социална политика, здравеопазване и икономика Ново напрежение: Христо Иванов обвини Слави Трифонов в лъжа Появи се нов фаворит за премиер на България "Рептилът" Слави Трифонов се ядоса на боклуците, които пишат в интернет и написа пост във Фейсбук Тошко Йорданов и Мустафа Карадайъ останаха резервирани след срещата на ДПС и ИТН
Тагове
Слави Трифонов Има такъв народ
Коментари

Още от последните новини