Разбиха мини ферма за марихуана в центъра на Бургас (Снимки)

Разбиха мини ферма за марихуана в центъра на Бургас (Снимки) - E-Burgas.com

Мини ферма за отглеждане на канабисови растения, позиционирана в централната градска част на Бургас, бе неутрализирана в резултат на блестящите полицейски действия на служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Първо Районно управление - Бургас.

Установено е, че фермата e изградена в специално пригодено за целта помещение в частен апартамент в кооперация, разположена на бургаската улица „Гладстон” № 34 А, обитаван от 31 годишен бургазлия. Същият е задържан за срок от 24 часа, като намерените в помещението канабисови растения са иззети и предадени за експертизи в БНТЛ – Бургас. Задържаният бургазлия е стар познайник на полицията, занимаващ се от години с разпространение на наркотични вещества.

В резултат на процесуално-следствените действия са намерени и иззети : вещи, използвани за отглеждане на канабисовите растения / две палатки с квадратура от 3 и 5 кв.м./, оборудвани с кварцови лампи и светлоотразителни панели, вентилатори, филтри и въздуховоди за отвеждане на въздуха. Открити са и 20 канабисови растения с височина между 80 см. и 140 см. В същото помещение са намерени и множество течни торове и стимуланти за отглеждане на растения, както и свивка със суха тревна маса / марихуана/.  В друга стая от апартамента е открит разсад от канабис.

Работата по случая продължава от служители на отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Първо Районно управление - Бургас.

Галерия
Свързани статии
ГДБОП откри чувал с марихуана за 54 хил.лв. в 47-годишен бургаски криминоген Задържаха кандидат-депутат заради незаконно отглеждане на марихуана Разкриха конопена нива в Бургаско, задържани са шест души (Снимки) Граничният полицай Тома Яръмов остава в ареста Осъждан помориец отново в сблъсък с Темида, ето какво намериха в дома му (Снимки) Съдът наказа дилър с две години затвор и 7 хил.лв. глоба Седем души в ареста заради наркооранжерия в центъра на Бургас (Снимки) Разбиха наркооранжерия на 20-годишен в центъра на Бургас, задържани са и две девойки Разбиха поредната наркооранжерия в Бургас, задържани са стари познайници (Снимки) Топ удар на бургаските крининалисти в Несебър (Снимки)
Тагове
марихуана
Коментари

Още от последните новини