Хванаха 22-годишен дилър в Айтос

Хванаха 22-годишен дилър в Айтос - E-Burgas.com
cpr.org

22-годишен младеж е задържан за 24 часа в участъка в Айтос, след като у него и дома му бе намерено известно количество марихуана.

Младежът е бил проверен от полицейски екип на ул. Цар Асен като в якето му намерили малко малко количество марихуана. Впоследствие при претърсването в дома му на ул. Васил Левски, са намерени две малки бурканчета с марихуана, везна, гриндер за смилане на тютюн и листчета за свиване на цигари.

Работата по случая продължава.

Свързани статии
Задържаха варненци с голямо количество марихуана на бензиностанция в Поморие (Снимки) Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък Пиян айтозлия се претрепа с триколка Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици Съдът остави дилъра Пейчо зад решетките Двудневен празник проведоха в Айтос (Снимки) Засадиха стотици дръвчета по новите тротоари в Айтос ЖП прелези в Айтоско отиват в историята, общината изгражда нови надлези
Тагове
айтос дилър марихуана
Коментари

Още от последните новини