Съдът наказа дилър с две години затвор и 7 хил.лв. глоба

Съдът наказа дилър с две години затвор и 7 хил.лв. глоба  - E-Burgas.com

Окръжен съд – Бургас одобри постигнато споразумение между Окръжна прокуратура – Бургас, подсъдимият Панайот П. и неговият защитник, за държане с цел разпространение на наркотични вещества. За извършеното престъпление на подсъдимия бе определено наказание „Лишаване от свобода" за срок от 2 години, при първоначален „строг" режим на изтърпяване на наказанието и глоба в размер на седем хиляди лева.

Съгласно постигнатото споразумение Панайот П. се призна за виновен в това, че в периода 30.05.2020 г. - 01.06.2020 г., в гр. Бургас, при условията на продължавано престъпление, без надлежно разрешително, държал с цел разпространение в себе си и в обитавано от него жилище и разпространил на М. П. високорискови наркотични вещества - "коноп" (канабис, марихуана), с общо нето тегло 902,36 грама, на обща стойност 5414,16 лв.

Съдът приведе в изпълнение и наказание наложено на Панайот П. по друго наказателно производство – „Лишаване от свобода" за срок от 2 години, чието изпълнение е било отложено за изпитателен срок от 5 години. Това наказание също следва да бъде изтърпяно при „строг" режим.

Свързани статии
17 години затвор за британец убил баща си в ямболско село 2 години и 10 месеца пандиз за дилър в Слънчев бряг Тежки дни очакват Христо и Георги, които опитаха пренесат наркотици в Турция Хванаха бургаски криминоген с подвижна лаборатория за наркотици (Снимки) Бразилец кацна на Летище София с 2 кг. кокаин в куфара си (видео) Разбиха мини ферма за марихуана в центъра на Бургас (Снимки) Хванаха поредния готвач на пико в Бургас Сдружение разкри тревожна тенденция: Все по-малки деца посягат към наркотици Колумбия задържа кокаин за 75 млн. долара, бил предназначен за България (видео) Ето какво откриха ченгетата в дома на бургаски дилър, остава 72 часа в ареста (Снимки)
Тагове
дилър марихуана присъда затвор наркотици
Коментари

Още от последните новини