Съдът наказа дилър с две години затвор и 7 хил.лв. глоба

Съдът наказа дилър с две години затвор и 7 хил.лв. глоба  - E-Burgas.com

Окръжен съд – Бургас одобри постигнато споразумение между Окръжна прокуратура – Бургас, подсъдимият Панайот П. и неговият защитник, за държане с цел разпространение на наркотични вещества. За извършеното престъпление на подсъдимия бе определено наказание „Лишаване от свобода" за срок от 2 години, при първоначален „строг" режим на изтърпяване на наказанието и глоба в размер на седем хиляди лева.

Съгласно постигнатото споразумение Панайот П. се призна за виновен в това, че в периода 30.05.2020 г. - 01.06.2020 г., в гр. Бургас, при условията на продължавано престъпление, без надлежно разрешително, държал с цел разпространение в себе си и в обитавано от него жилище и разпространил на М. П. високорискови наркотични вещества - "коноп" (канабис, марихуана), с общо нето тегло 902,36 грама, на обща стойност 5414,16 лв.

Съдът приведе в изпълнение и наказание наложено на Панайот П. по друго наказателно производство – „Лишаване от свобода" за срок от 2 години, чието изпълнение е било отложено за изпитателен срок от 5 години. Това наказание също следва да бъде изтърпяно при „строг" режим.

Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Задържаха варненци с голямо количество марихуана на бензиностанция в Поморие (Снимки) Съдът остави дилъра Пейчо зад решетките Заместникът на Гешев: С МВР спряхме над 200 хил. дози наркотици, предназначени за нашите деца 21-годишна бургазлийка се надруса и подкара кола, хванаха я край ''Меден рудник'' Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Предрусал молдовец с Ауди, вилня в бургаска автокъща Хванаха 22-годишен дилър в Айтос Служители на затвори излязоха на протест Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства
Тагове
дилър марихуана присъда затвор наркотици
Коментари

Още от последните новини