Съдът наказа дилър с две години затвор и 7 хил.лв. глоба

Съдът наказа дилър с две години затвор и 7 хил.лв. глоба  - E-Burgas.com

Окръжен съд – Бургас одобри постигнато споразумение между Окръжна прокуратура – Бургас, подсъдимият Панайот П. и неговият защитник, за държане с цел разпространение на наркотични вещества. За извършеното престъпление на подсъдимия бе определено наказание „Лишаване от свобода" за срок от 2 години, при първоначален „строг" режим на изтърпяване на наказанието и глоба в размер на седем хиляди лева.

Съгласно постигнатото споразумение Панайот П. се призна за виновен в това, че в периода 30.05.2020 г. - 01.06.2020 г., в гр. Бургас, при условията на продължавано престъпление, без надлежно разрешително, държал с цел разпространение в себе си и в обитавано от него жилище и разпространил на М. П. високорискови наркотични вещества - "коноп" (канабис, марихуана), с общо нето тегло 902,36 грама, на обща стойност 5414,16 лв.

Съдът приведе в изпълнение и наказание наложено на Панайот П. по друго наказателно производство – „Лишаване от свобода" за срок от 2 години, чието изпълнение е било отложено за изпитателен срок от 5 години. Това наказание също следва да бъде изтърпяно при „строг" режим.

Свързани статии
Граничният полицай Тома Яръмов остава в ареста Хванаха надрусан шофьора на влакчето в Морската градина 2,8 години затвор за кражба на портмоне в Бургас Година затвор за бургазлия нарушил заповед за доближаване на майка си Съдът оправда надзирателите, обвинени за смъртта на Горан Задържаха под стража дилър от Поморие 10 души са задържани заради наркотици в региона Продължават арестите на жени в Бургас заради наркотици Искат най-тежката мярка за поредния морски дилър Осъждан помориец отново в сблъсък с Темида, ето какво намериха в дома му (Снимки)
Тагове
дилър марихуана присъда затвор наркотици
Коментари

Още от последните новини