Задържаха кандидат-депутат заради незаконно отглеждане на марихуана

Задържаха кандидат-депутат заради незаконно отглеждане на марихуана  - E-Burgas.com

Кандидатът за депутат в сливенския избирателен район Валентин Велев е задържан за 72 часа, съобщава БНР. Това е станало след доброволното му явяване в Софийската градска прокуратура, където е бил призован, за да му бъде повдигнато обвинение за незаконно отглеждане на канабис.

Велев се е възползвал от правото си да не дава обяснения, съобщават от държавното обвинение. Преди задържането, му главният прокурор Иван Гешев поиска и получи разрешение за това от Централната избирателна комисия.

Освен Велев, в рамките на кампанията за вота 2 в 1, Комисията свали имунитетите на още един кандидат за народен представител и на един кандидат за президент.

Свързани статии
Задържаха варненци с голямо количество марихуана на бензиностанция в Поморие (Снимки) Хванаха 22-годишен дилър в Айтос 18-годишен видя полицаите и изхвърли марихуаната си от 19-тия етаж в ''Славейков'' Разбиха мини ферма за марихуана в центъра на Бургас (Снимки) ГДБОП откри чувал с марихуана за 54 хил.лв. в 47-годишен бургаски криминоген Разкриха конопена нива в Бургаско, задържани са шест души (Снимки) Граничният полицай Тома Яръмов остава в ареста Осъждан помориец отново в сблъсък с Темида, ето какво намериха в дома му (Снимки) Съдът наказа дилър с две години затвор и 7 хил.лв. глоба Седем души в ареста заради наркооранжерия в центъра на Бургас (Снимки)
Тагове
марихуана
Коментари

Още от последните новини