„Пространство за двама“ е темата на Национална изложба на цветя „Флора Бургас“ 2020г.

„Пространство за двама“ е темата на Национална изложба на цветя „Флора Бургас“ 2020г. - E-Burgas.com

Специално участие във "Флора Бургас" 2020 ще вземат Асоциация на флористите в България, с флористи от цялата страна, чиито арт инсталации и аранжировки ще бъдат посветени на темата "Пространство за двама".

Тазгодишното издание на "Флора Бургас" ще се проведе от 1-ви до 10-ти май, а неговата тема е "Пространство за двама". В него ще участват флористи от цялата страна, а подготовката на цветното изложение вече е в разгара си. Информация за всеки един от участниците, предлаганите цветя, тематичните демонстрации и презентации, които ще бъдат част от "Флора Бургас" 2020, можете да следите в специално създаденото събитие във фейсбук: Флора Бургас 2020 на: https://www.facebook.com/events/413269652929021/

Срокът, в който производители и вносители на цветя, цветни продукти и градински инвентар, ландшафтни архитекти и професионалисти в областта на цветното изкуство могат да заявят своето желание за участие е до 15 март.

Подробности за условията и допълнителна информация може да получите още на електронна поща: [email protected], както и на телефон: 0882 121 001.

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
Флора 2020 Бургас
Коментари

Още от последните новини