Полицията и РЗИ започнаха масови проверки на заведенията в Бургас

Полицията и РЗИ започнаха масови проверки на заведенията в Бургас - E-Burgas.com

Масирани проверки в Бургаско след въвеждането на по-строги противоепидемични мерки, показа БНТ. Сред новите ограничения са заведенията да затварят най-късно в 22:00 ч.

Екипи на полицията, заедно с инспектори от РЗИ, провериха дали има работещи обекти след позволения час, както и дали в ресторантите има жива музика, което е строго забранено.

В първите часове на среднощната проверка сериозни нарушения не бяха открити. Санкция получи управител на ресторант в Бургас заради това, че на закрито не носи маска.

Свързани статии
ИАРА със засилени проверки в цялата страна (Снимки) Акция в столицата срещу компания за криптовалута Засилените полицейски проверки в страната продължават Инспектори на ИАРА осъществиха 1084 проверки в навечерието на Никулден БАБХ засили проверките дни преди Никулден Инспектори на ИАРА извършиха проверки на Поморийското езеро и язовир Цонево (Снимки) Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата Граничари от Бургаско са с дисциплинарни проверки за съпричастност към трафика с мигранти Обсъдиха мерки срещу нарастващата престъпност в Бургаския регион Удължиха ковид мерките в цялата страна
Тагове
рзи проверки мерки полиция
Коментари

Още от последните новини