Полицията и РЗИ започнаха масови проверки на заведенията в Бургас

Полицията и РЗИ започнаха масови проверки на заведенията в Бургас - E-Burgas.com

Масирани проверки в Бургаско след въвеждането на по-строги противоепидемични мерки, показа БНТ. Сред новите ограничения са заведенията да затварят най-късно в 22:00 ч.

Екипи на полицията, заедно с инспектори от РЗИ, провериха дали има работещи обекти след позволения час, както и дали в ресторантите има жива музика, което е строго забранено.

В първите часове на среднощната проверка сериозни нарушения не бяха открити. Санкция получи управител на ресторант в Бургас заради това, че на закрито не носи маска.

Свързани статии
Нова акция на Пътна полиция в цялата страна Отново протест пред парламента Рашков забрани на полицаите на пътя да се крият зад храстите И ресторантьорите в Бургас се вдигат на протест, няма да блокират кръстовища Акция на Пътна полиция в серията почивни дни Акция срещу ментетата в Слънчев бряг, иззеха хиляди чанти и дрехи Засилени проверки за ковид мерките започнаха в курортите Няма да въвеждат допълнителни ковид мерки в Бургаско Дъжд от актове за незаконна сеч през последната седмица Бургас вече е червената зона, доц. Кунчев идва заради мерките
Тагове
рзи проверки мерки полиция
Коментари

Още от последните новини