Полицията и РЗИ започнаха масови проверки на заведенията в Бургас

Полицията и РЗИ започнаха масови проверки на заведенията в Бургас - E-Burgas.com

Масирани проверки в Бургаско след въвеждането на по-строги противоепидемични мерки, показа БНТ. Сред новите ограничения са заведенията да затварят най-късно в 22:00 ч.

Екипи на полицията, заедно с инспектори от РЗИ, провериха дали има работещи обекти след позволения час, както и дали в ресторантите има жива музика, което е строго забранено.

В първите часове на среднощната проверка сериозни нарушения не бяха открити. Санкция получи управител на ресторант в Бургас заради това, че на закрито не носи маска.

Свързани статии
16 вида бързи тестове ще се признават у нас КЗП и БАБХ започват проверки в навечерието на Великден Стадионите, образователните и езиковите школи отварят врати Комисията по ревизията започва с девет приоритета за четири години назад Търсим всевъзможни начини за облекчено влизане на туристи Проф. Кантарджиев: Притеснява ме отварянето на стадионите и нощните заведения От днес отпадат ограниченията за моловете Туристическият бранш очаква от началото на май да започнат груповите пътувания Повдигнаха обвинения на седем бургаски дилъри Масови проверки на агнешкото и яйцата преди Великден
Тагове
рзи проверки мерки полиция
Коментари

Още от последните новини