Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата

Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата - E-Burgas.com

Народните представители изслушват днес вътрешния министър Иван Демерджиев относно предприетите мерки по охрана на границата на страната и справянето с потока от нелегални мигранти, съобщава БНТ.

Предложението за изслушването е на социалистите. В Одрин вчера приключи делото по искане за задържане на двамата братя Мустафа и Енгин, арестувани за смъртта на граничния полицай Петър Бъчваров.

Единият, който е обвинен за убийството на Бъчваров, остава в ареста. Другият, който е обвинен като помагач, е пуснат на свобода.

Пред съда те са казали, че не са разбрали, че са убили човек, а са стреляли срещу светлините на автомобила, който ги е осветил.

Свързани статии
Австрийският канцлер лично ще види как пазим границата си Полицаи и военни ще инспектират оградата на границата с Турция ЕК не иска да дава пари за ограда по границата между България и Турция Разширяват системата за комуникация по границата с Турция Демерджиев: Граничарите ни защитават с телата си и плащат с телата си необезпечеността на границата Д-р Мохд Абуаси: Не стрелят мигрантите, а каналджиите Демерджиев: Ще сме безкомпромисни с тези, които създават опасност за нашите граничари Обсъдиха мерки срещу нарастващата престъпност в Бургаския регион Демерджиев за катастрофата със загинали полицаи в Бургас: Има данни за 16 колеги с нарушения Затварят всички пунктове на българо-турската граница през нощта
Тагове
Граница мерки демерджиев
Коментари

Още от последните новини