Пет двойки избраха Несебър за "сребърните" си сватби

Пет двойки избраха Несебър за

Пет двойки избраха Несебър, за да подновят своята брачна клетва за "сребърните" си сватби, показа репортаж на Bulgaria On Air. Инициативата е на общината и се провежда в рамките на фестивала "Влюбени в Несебър", посветен на виното и любовта.

25 години, след като Мария и Станимир Бозукови са си казали заветното "да" в Несебър, в навечерието на "Свети Валентин" отново избраха града на ЮНЕСКО, за да подновят брачната си клетва.

"Най-хубавият град в България е това", сподели Мария Бозукова.

Станимир издава тайната на щастливия брак. "Търпение - кратко и ясно", каза той. В сградата на старото кметство отново си обещаха любов още четири семейства. През последните години десетки двойки избират Несебър, за да сключат брак на 14 февруари.

"Община Несебър успешно развива сватбен туризъм. Има много двойки, които имат желание да сключат брак в Несебър", обясни Мария Шопова.

Празникът продължи със снимка за спомен и чаша вино.

 

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Влюбените в Бургас вече могат да резервират дата и място за граждански брак Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР
Тагове
Несебър сватби
Коментари

Още от последните новини