Пет двойки избраха Несебър за "сребърните" си сватби

Пет двойки избраха Несебър за

Пет двойки избраха Несебър, за да подновят своята брачна клетва за "сребърните" си сватби, показа репортаж на Bulgaria On Air. Инициативата е на общината и се провежда в рамките на фестивала "Влюбени в Несебър", посветен на виното и любовта.

25 години, след като Мария и Станимир Бозукови са си казали заветното "да" в Несебър, в навечерието на "Свети Валентин" отново избраха града на ЮНЕСКО, за да подновят брачната си клетва.

"Най-хубавият град в България е това", сподели Мария Бозукова.

Станимир издава тайната на щастливия брак. "Търпение - кратко и ясно", каза той. В сградата на старото кметство отново си обещаха любов още четири семейства. През последните години десетки двойки избират Несебър, за да сключат брак на 14 февруари.

"Община Несебър успешно развива сватбен туризъм. Има много двойки, които имат желание да сключат брак в Несебър", обясни Мария Шопова.

Празникът продължи със снимка за спомен и чаша вино.

 

Свързани статии
Обзор в трескава подготовка за летния сезон (Снимки) Стотици гуми, железа и кофи извадиха от дъното на морето край Несебър Ученици от СУ "Любен Каравелов" за пореден път прославиха Несебър И Несебър прие новия си бюджет, над 78 млн.лв. в рамката за 2022 Отново протести в Несебър срещу високите цени на горивата Николай Димитров: Обзор е на дефицит всяка година, искат да застроят Емона и Иракли Ключови решения в Проектобюджета на Несебър, ето приоритетите Учениците в община Несебър получиха знания за безопасен интернет Задържаха под стража мъж пребил жена си в Несебър Доброволци от Несебър продължават да приемат бежанци от Украйна
Тагове
Несебър сватби
Коментари

Още от последните новини