Първите автобуси със симпатизанти на Доган вече са в Росенец

Първите автобуси със симпатизанти на Доган вече са в Росенец  - E-Burgas.com
Ладислав Петков, btvnovinite.bg

Тази вечер в района на парк „Росенец", където утре ще има протестно масово плажуване, пристигна автобус, пълен с млади мъже, симпатизанти на ДПС, покажа репортаж на bTV. Те разказаха, че са организирани от кмета на община Гърмен, Феим Иса, който също се оказа на мястото.

Младите мъже от Гърмен, които, както те казват са дошли на екскурзия в Росенец, са настанени в почивна станция, която е на около километър от протеста, който ще се състои утре.

 

Свързани статии
Инж. Димитър Гавазов е кандидатът за кмет от ДПС в Сунгурларе Президентът кани ДПС на консултации ДБ: Първата незаконна сграда край сараите е разрушена, остават още 13 Община Бургас: Съдействаме, нямаме никакви притеснения за законността на действията си И Икономическа полиция влезе в "Росенец" Полиция влезе в общината, нищят стара заповед за продаване на имоти в "Росенец" Мария Нейкова с крути мерки срещу самонастанилите се в държавни имоти Търсят кой да бутне незаконните постройки около сарая Мустафа Карадайъ ще е кандидат за президент от ДПС Правителството отпуска средства за събарянето на незаконните постройки в Росенец
Тагове
сарай росенец доган дпс
Коментари

Още от последните новини