Инж. Димитър Гавазов е кандидатът за кмет от ДПС в Сунгурларе

Инж. Димитър Гавазов е кандидатът за кмет от ДПС в Сунгурларе - E-Burgas.com

Малко преди да изтече крайния срок за регистрации на кандидати за кметове по места и общински съветници, общинското ръководство на ДПС в Сунгурларе регистрира своя какнидат за кмет на общината, както и листата за общински съветници, с която от политическата партия ще се явят на местните избори. От ДПС издигнаха кандидатурата на инж. Димитър Гавазов, който през последните четири години беше заместник-кмет в общината.

 
    Инж. Димитър Росенов Гавазов е инжинер-лесовъд, завършил Лесотехнически университет в София. Започва трудовата си кариера през 2011 г като лесничей в Държавно горско стопанство /ДГС/ Сунгурларе. От 2019 г е заместник-кмет в общ. Сунгурларе. Семеен е, с две деца. Впуска се в надпреварата за кмет на общината с ясни цели и възможности за реализация:

 
„Поемам това отговорно предизвикателство, воден от стремежа си за по-добро бъдеще за общината и нейните жители. Имам желанието и увереността в собствените си възможности- да върнем младите, можещи и талантливи хора, тук, в нашето Сунгурларе. Искам да задържим в общината и тези млади семейства, които търсят възможности за професионална реализация в други населени места. Можем да създадем добри условия за живот и реализация в нашия град! Имам воля, решителност и потенциал да търся и да намирам решения свързани с развитието, просперитета и стабилността на Сунгурларе. Готов съм да  поема  отговорността за управлението на нашата община. През последните 4 години, като заместник- кмет, опознах проблемите на града ни, както и на съставните селища. Знам спешните и неотложни задачи, които трябва да бъдат решени час по- скоро и съм готов да се заема с тези задачи от първия ден на управлението. Аз и моят моят екип ще работим при прозрачни и ефективни условия, с ясни правила и при задължителен диалог с хората. Искам през следващите години заедно да чертаем европейския облик и визия на нашата община Сунгурларе, за да можем да я видим такава, каквато бихме искали да я оставим на нашите деца.“ 


ДПС Сунгурларе, представлявано от общинския лидер на партията Ружди Хаджен, издига и дванадесет кметове за съставните населени места в община Сунгурларе. При регистрацията на партията за местния вот на 29-ти октомври в Общинската избирателна комисия присъстваха част от кандидатите за кметове, както и част от кандидатите за общински съветници в Сунгурларе. 
 

Галерия
Свързани статии
ОбС Сунгурларе прие с пълно мнозинство проектобюджета изготвен от администрацията на кмета инж. Димитър ГавазовТрадициите оживяват на Трифон Зарезан в СунгурлареРедовното заседание на ОбС- Сунгурларе стартира с благотворителна изложба-базарЗаем от 1.2 млн лева ще тегли община СунгурлареДядо Жечо от сунгурларското с. Подвис отпразнува своя 100- годишен юбилейПрезидентът кани ДПС на консултацииЗапочна делото за брутално убийство в село ТерзийскоВъвеждат вечерен час за непълнолетните в СунгурлареЧастичен локдаун в Средец и Сунгурларе заради ръст на новозаразенитеМладежи отнеха със сила спестяванията на 90-годишна жена в Сунгурларско
Тагове
ДПСсунгурларе
Коментари

Още от последните новини