Мустафа Карадайъ ще е кандидат за президент от ДПС

Мустафа Карадайъ ще е кандидат за президент от ДПС - E-Burgas.com

ДПС излиза със свой кандидат за президент.

Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова са кандидатите на ДПС за президент и вицепрезидент. Това реши ЦОБ на ДПС. Новината бе потвърдена пред БЛИЦ от зам.-председателя на ДПС Йордан Цонев, предаде Стандарт.

"Г-н Карадайъ и г-жа Михайлова са нашите номинации съответно за президент и вицепрезидент", заяви  Цонев.

Искра Михайлова е заместник-председател на групата „Обнови Европа” в европейския парламент. Тя е най-успешният и дългогодишен евродепутат на Движението.

По-рано днес се проведе заседание на Централното оперативно бюро на ДПС. Очаква се партията да внесе официално предложението си в ЦИК след броени минути.

Свързани статии
Инж. Димитър Гавазов е кандидатът за кмет от ДПС в Сунгурларе Президентът кани ДПС на консултации Лозан Панов заподозря предателство от страна на "Демократична България" Лозан Панов: ДПС играе на изборите с двама, трима играчи "Демократична България" твърдо застава зад Лозан Панов за президент Радев призова Борисов да се кандидатира за президент Депутат от ДПС: По Южното Черноморие има хиляди постройки без документация, Росенец е политически PR Тошко Йорданов и Мустафа Карадайъ останаха резервирани след срещата на ДПС и ИТН "Има такъв народ" ще разговарят днес с ДПС "Демократична България" е против правителство с участие на ДПС
Тагове
Мустафа Карадайъ ДПС президентски избори
Коментари

Още от последните новини