От утре отварят част от "Демокрация" в участъка зад Механото

От утре отварят част от

Предстои затваряне и на улица в "Меден рудник" заради ремонт

От община Бургас съобщават, че утре, около 17.00 ч. ще бъде отворено източното платно на бул. "Демокрация", в участъка от ул. "Копривщица" до бул. "Ст. Стамболов", което беше затворено за ремонтни дейности. Това е участъкът зад Механото. Движението на МПС се възстановява по платното, като другата седмица строителите ще продължат да работят в западната част на булеварда - от страната на хотел "Космос". Пресичането на пешеходците ще се осъществява при пешеходна пътека в кръстовището бул. "Демокрация" - ул. "Батак"!

Във връзка със започването на ВиК ремонт, в к-с "Меден рудник" ще бъде затворена ул. "Тракиец" - от кръстовището зад магазин "Лидл" до кръстовището с улицата, водеща към бл. 122 и бл. 131. За посочената отсечка ще бъде въведена временна реорганизация на движението от 09.30 ч. на 08.09.2020 г. (вторник) до 21.09.2020 г.

Свързани статии
Ревизоро: Камчия е най-проблемният язовир, има вода за 8-10 месеца! Провеждат обществено обсъждане за новата схема на движение във Ветрен Преасфалтираха част от "Демокрация" Бургазлии следят онлайн нивото на язовир Камчия Нови промени в градския транспорт от понеделник Почти две седмици без движение по централна улица заради ремонти Над 2 млрд. лева са дадени за пътища последните 3 години Исторически момент за бургаската пожарна: Ето в какво ще се превърне до пролетта (Снимки) Ето как върви ремонтът на НХК (Снимки) Граждани искат среща с областния заради водната криза
Тагове
ремонт ВиК улици
Коментари

Още от последните новини