Мъжът, нахлул във ВиК дружество по халат

Мъжът, нахлул във ВиК дружество по халат - E-Burgas.com

„Надявам се да има смисъл и да се стреснат малко. В XXI век искам да имам вода”. Това каза в ефира на „Здравей, България” Стоян Илиев. Преди дни той нахлу във ВиК дружеството в Болярово по халат и с шампоан в ръка. Причината за демонстрацията е недоволството му от това, че над шест дни нямал вода у дома.


От този проблем страда не само Стоян Илиев, но и останалите жители на странджанското село Стефан Караджово. Там живеят възрастни хора с хронични заболявания, както и чужденци, закупили имоти у нас.

В селото все още няма вода. Причината е изгоряла помпа, посочи Стоян. По думите му водопреносната мрежа в района е на около 40 години. „Няма никаква поддръжка, нищо не е пипано оттогава”, каза още недоволният клиент. 

Ръководството на ВиК дружеството днес се среща с ползвателите на услугата. „На 20 декември ще дойде нова помпа, това не зависи от нас. Това с халата е малко пресилено”, коментира в понеделник Атанас Дженков от ВиК-Болярово.

Свързани статии
Компенсираха ВиК дружествата със 16 млн. лева заради скъпия ток Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите Затварят за месец и част от "Шейново" Затварят поредно кръстовище в Бургас заради ВиК ремонти Промени в движението в Лозово и Долно Езерово заради ВиК Продължават ВиК-ремонтите в центъра, временно спират движението по ул. "Търговска" ВиК ремонтите в Бургас достигнаха кръстовището между улиците "Шейново" и "Пробуда" Затварят част от центъра в Бургас заради дейности на ВиК МРРБ: Цената на водата за бургазлии лежи в нивите край Медово (Снимки) ВиК ремонт затваря още едно кръстовище на центъра
Тагове
ВиК безводие
Коментари

Още от последните новини