Мисис България ще коронова Мис Созопол в навечерието на празника на града

Мисис България ще коронова Мис Созопол в навечерието на празника на града - E-Burgas.com

Най-красивата омъжена жена за 2020 г. Валери Стефанова ще е част от журито на Мис Созопол 2021 на 16-ти юли от 20:30 ч., като на нея ще се падне и честта да постави короната на победителката.

Своят глас на летния театър в морския град ще дадат още лицензиантката на Мис България - Ирина Папазова, вице Мис България 2016 Рени Радева, миналогодишната победителка Ирена Иванова, Кралица на Бургас Ина Мархолева и други.

Дебют като водеща на конкурса ще направи певицата Джорджия. "Много се вълнувам, от 10 години съм на сцена, но за първи път ще бъда в ролята на водеща. Радвам се, че ще имам тази възможност точно на Мис Созопол“, сподели Джорджия.

На сцената ще се изявят още  бургаската оперна певица Веси Тодорова, както и танцьорите от КСТ Бургас 1975.

Конкурсът Мис Созопол е част от веригата Мис България и се провежда за осма година. Бъдете част от бляскавото събитие, което ще се проведе на 16- ти юли от 20:30 ч. на летен театър „Аполония“, гр. Созопол. Вход СВОБОДЕН.

Свързани статии
Ден за рзмисъл е, в сила са някои ограничения Три морски красавици ще представят южното Черноморие на Мис България 2021 Ст. комисар Калоян Калоянов: От 40 до 100 лв. струва купеният глас в региона Кои са най-богатите политици у нас? Организират кастинг за Малка Мис и Малък Мистър България в Бургас Канят представители на община Созопол за заседанията на комисия "Буджака" Студио за красота с над 8-годишен опит се грижи за блясъка на бургаските кралици Бъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол 2021 (Снимки) ГЕРБ с ново изявление без Борисов, видяха резултатът си като постижение Мария Нейкова: Наредбата за обезвреждане на странични животински продукти е неработеща
Тагове
кралица мис мисис
Коментари

Още от последните новини