Глобиха концесионера на плажа в Созопол със 7 300 лв. заради дигите

Глобиха концесионера на плажа в Созопол със 7 300 лв. заради дигите - E-Burgas.com
Снимка NOVA

Министърът на Туризма Марияна Николова е наложила глоба в размер на 7 300 лв. на стопанина на Централния плаж в Созопол заради скандала с пясъчните диги наскоро. Това съобщи лично вицепремиерът Николова по време на срещата си в Бургас, където инспектира мерките на летището.

"Държа да подчертая, че тази глоба няма нищо общо с бедствията отпреди дни и състоянието на плажа в Созопол. Беше му направено предписание за дигите, което той не изпълни", уточни Николова.

Очаквайте подробности от визитата на вицепремиера в Бургас.

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми С богата програма Созопол отбелязва празника на моряците и рибарите Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица
Тагове
созопол дига плаж министерство на туризма
Коментари

Още от последните новини