Глобиха концесионера на плажа в Созопол със 7 300 лв. заради дигите

Глобиха концесионера на плажа в Созопол със 7 300 лв. заради дигите - E-Burgas.com
Снимка NOVA

Министърът на Туризма Марияна Николова е наложила глоба в размер на 7 300 лв. на стопанина на Централния плаж в Созопол заради скандала с пясъчните диги наскоро. Това съобщи лично вицепремиерът Николова по време на срещата си в Бургас, където инспектира мерките на летището.

"Държа да подчертая, че тази глоба няма нищо общо с бедствията отпреди дни и състоянието на плажа в Созопол. Беше му направено предписание за дигите, което той не изпълни", уточни Николова.

Очаквайте подробности от визитата на вицепремиера в Бургас.

Свързани статии
Събират средства за изграждането на паметниците на Левски и Лермонтов в Созопол Ще приключи "административния тенис" на плажовете в Бургас? Решават проблема с дъждовната вода В Созопол откриват сметка за изграждане на бюст-паметник на Левски Официално: "Подпорната стена" на Алепу е незаконна Незаконна стоманобетонна плоча се пръкна на Харманите, община Созопол я заличи за ден Созопол отбелязва 143 години от Освобождението си Пореден плаж на юг си търси стопанин Оставиха в ареста плажен крадец, тормозил Приморско цял месец Затвориха пътя между Присад и Димчево заради високото ниво на Мандра Община Созопол представи Проектобюджет от 23 млн.лева за 2021 (Видео)
Тагове
созопол дига плаж министерство на туризма
Коментари

Още от последните новини