Глобиха концесионера на плажа в Созопол със 7 300 лв. заради дигите

Глобиха концесионера на плажа в Созопол със 7 300 лв. заради дигите - E-Burgas.com
Снимка NOVA

Министърът на Туризма Марияна Николова е наложила глоба в размер на 7 300 лв. на стопанина на Централния плаж в Созопол заради скандала с пясъчните диги наскоро. Това съобщи лично вицепремиерът Николова по време на срещата си в Бургас, където инспектира мерките на летището.

"Държа да подчертая, че тази глоба няма нищо общо с бедствията отпреди дни и състоянието на плажа в Созопол. Беше му направено предписание за дигите, което той не изпълни", уточни Николова.

Очаквайте подробности от визитата на вицепремиера в Бургас.

Свързани статии
Турски кмет се срещна с Тихомир Янакиев заради общ трансграничен проект Съветник алармира за опасни стълби на Централния плаж Динамично лято очаква возолазите от Созопол Централният плаж в Созопол за втора поредна година със "Син флаг" В Созопол въвеждат нова електронна услуга, ето как ще работи Представиха нов стратегически суперпроект в Созопол (Снимки) Разполагат ваксинационен кабинет в замъка край Равадиново Община Созопол: Не строеж, а монтаж се извършва на Смокиня Разполагат ваксинационен пункт в Созопол Областният управител Мария Нейкова се запозна с проблемите в Созопол (Снимки)
Тагове
созопол дига плаж министерство на туризма
Коментари

Още от последните новини