Катастрофа задръсти "Тракия" в посока Бургас

Катастрофа задръсти
Архив novini.bg

Колона от над 10 километра автомобили се образува около 335 км на магистрала "Тракия" в посока Бургас, съобщава БНР. Движението е бавно, като засега няма информация на какво се дължи задръстването.

От Пътната агенция съобщиха, че временно движението при 142-ри км на „Тракия“ в посока Бургас се осъществява в активна лента поради пътнотранспортно произшествие.

По първоначални данни причините за верижната катастрофа са несъобразена скорост и неспазване на дистанция. Засега няма данни за пострадали, а само за материални щети, съобщават от МВР-Пловдив.

АПИ съветва шофьорите да карат със съобразена скорост и повишено внимание. 

Свързани статии
Заловиха поредната група бежанци на магистрала "Тракия" ПТП край Пазарджик затруднява движението към Бургас До обяд движението ще е само в една лента на "Тракия" при км 121 Тежка катастрофа затвори АМ "Тракия" край Карнобат, прегазен е пешеходец Шишков: За "Хемус" имаше много говорене и малко асфалт Шишков: До Нова година можем да пуснем движението по АМ "Европа" Откриват нов участък от АМ "Хемус" Кемпер се преобърна на магистралата и блокира пътя към Бургас Отново задържаха нелегални мигранти на "Тракия" Засилен трафик по магистралите до края на седмицата
Тагове
задръстване магистрала тракия
Коментари

Още от последните новини