Катастрофа задръсти "Тракия" в посока Бургас

Катастрофа задръсти
Архив novini.bg

Колона от над 10 километра автомобили се образува около 335 км на магистрала "Тракия" в посока Бургас, съобщава БНР. Движението е бавно, като засега няма информация на какво се дължи задръстването.

От Пътната агенция съобщиха, че временно движението при 142-ри км на „Тракия“ в посока Бургас се осъществява в активна лента поради пътнотранспортно произшествие.

По първоначални данни причините за верижната катастрофа са несъобразена скорост и неспазване на дистанция. Засега няма данни за пострадали, а само за материални щети, съобщават от МВР-Пловдив.

АПИ съветва шофьорите да карат със съобразена скорост и повишено внимание. 

Свързани статии
Ремонт ограничава движението на "Тракия" от Бургас към София Приключи част от ремонта на "Тракия" към Бургас поради некачествено изграждане Ремонт и тежка катастрофа ограничиха движението на "Тракия" на едно и също място Нови ограничения на "Тракия" към Бургас Ремонти на "Тракия" отново затрудняват пътя към морето Задръстване тормози бургаските шофьори след дъжда Очаква се засилен трафик в цялата страна Експерт: "Тракия" е най-опасната магистрала в ЕС АПИ с нови ограничения на "Тракия" към Бургас от понеделник Продължават ремонтите по АМ Тракия
Тагове
задръстване магистрала тракия
Коментари

Още от последните новини